8 Mac 2019

Hadiah Untuk Wanita Tersayang : Set Kesihatan Wanita Shaklee

Hadiah Untuk Wanita Tersayang : Set Kesihatan Wanita Shaklee
Hadiah Untuk Wanita Tersayang : Set Kesihatan Wanita Shaklee
Hadiah Untuk Wanita Tersayang : Set Kesihatan Wanita Shaklee | Selamat Hari Wanita Sedunia kepada semua wanita. Wanita hidup dalam pelbagai fasa peringkat umur.

Bermula daripada fasa gadis sunti ke isteri, kemudian mengandung, bersalin dan berpantang. Seterusnya pra-menopause dan menopause akhirnya menjadi warga emas.

Sebab tu lah, kami berani mengatakan bahawa wanita memerlukan sokongan di semua peringkat umur. Salah satunya adalah sokongan nutrisi makanan tambahan.

Sebab kita wanita ni keperluan nutrien kita akan bertambah mengikut keadaan. Contohnya ketika kita mengandung atau menyusukan anak. Kemudian kita pulak tak mampu nak konsisten untuk mencukupkan keperluan zat melalui diet biasa kita. Asyik makan fast food je sebab kejar masa bekerja jadi keperluan zat kita dah terbatas.

Wanita juga kerap mengalami simptom seperti letih dan tak bermaya sedangkan pekerjaan kita menuntut untuk kita kekal bertenaga sepanjang hari. Contoh paling mudah, sudah tentu lah surirumah sepenuh masa kan? Dengan anak-anak yang ramai dan aktif. Mana nak handle kerja rumah, pastu anak-anak lagi. Jadi keperluan makanan tambahan sangat penting.

Lagi satu, kita wanita selalu berada dalam kesibukan sehingga susah untuk mendapatkan makanan seimbang pada waktu yang sesuai. Sehingga pengambilan gizi yang lengkap terjejas. Contohnya lah doktor yang sangat sibuk oncall selang sehari sampaikan pemakanan dan tidur yang cukup terpaksa dikorbankan.

Jadi amat penting untuk tubuh benar-benar memerlukan makanan tambahan. Kita lebih digalakkan untuk memilih suplemen yang terhasil daripada bahan organik dan semula jadi. Paling penting tiada tambahan bahan kimia dan berstatus Halal.

Produk khusus untuk wanita hebat sepanjang usia semestinyalah daripada Shaklee.

Produk Shaklee khususnya multivitamin Vitalea, GLA Complex dan Ostematrix sudah banyak membantu para wanita dalam kehidupan seharian mereka.

Vitalea

  • Merupakan multivitamin dan mineral yang pertama dicipta didunia.
  • Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah-buahan, 12 vitamin dan 7 mineral penting seperti yang disarankan oleh RDA.
  • Setiap tablet Vita-Lea Shaklee bersalut serbuk spirulina.
  • Merupakan tablet yang paling mudah larut di dalam air dan juga tubuh manusia.

Berdasarkan 7 ujian klinikal telah membuktikan bahawa pengambilan Vita-Lea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko kerap sakit sebanyak 65%.

Ada lagi tambahan

  • Mempunyai Patented Bioactivated Absorption System™ yang merupakan teknologi salutan mikro yang menyeliputi setiap tablet Vita-Lea™.
  • Teknologi ini penting untuk pembebasan segera di dalam perut untuk meningkatkan penyerapan asid folik dan vitamin B penting yang membantu menghasilkan dan memelihara sel-sel baru.
  • Ini menjadikan Vita-lea™ sebagai vitamin yang mudah larut di dalam badan dan tidak membebankan buah pinggang.

GLA Complex
GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E.
  • melegakan kesakitan semasa datang haid
  • melegakan sakit kepala
  • mengatur kitaran haid
  • melegakan tanda-tanda putusnya haid
  • meningkatkan tahap kesuburan (cecair serviks)
  • membantu menstabilkan hormon

Shaklee GLA Complex : Borage oil mengandungi GLA yang lebih tinggi dari EPO iaitu sebanyak 25% berbanding 10% GLA dalam EPO. Kelikatan GLA yang lebih tinggi terbukti lebih baik untuk membantu dalam beberapa masalah kesihatan seperti PMS, arthritis, malah ekzema. GLA Complex juga mengandungi Vitamin E dan minyak biji bunga matahari yang kaya dengan asid lemak Omega-6.

Ostematrix
Bukan sekadar Kalsium.

Kalsium ini lah yang paling seimbang dengan memastikan kadar penyerapannya adalah 99%.
Formula Ostematrix unik, dibuat dari mineral semulajadi & garam mineral dari Laut Mati.
Mengandungi kalsium, magnesium, fosforus & vitamin D, zink, kuprum, mangan & boron.

Tahukah anda? Nutrien-nutrien ini perlu diambil bersama-sama untuk memastikan penyerapan oleh tubuh & menghalang endapan sesetengah mineral.
Kajian membuktikan kalsium akan meningkatkan ketumpatan tulang, terutamanya wanita yang telah berumur secara berkesan.

Adakah Shaklee dapat bantu para wanita?
Sudah semestinya la sudah.
Macam akak-akak semua kat bawah ni.

Hadiah Untuk Wanita Tersayang : Set Kesihatan Wanita Shaklee

Hadiah Untuk Wanita Tersayang : Set Kesihatan Wanita Shaklee

Hadiah Untuk Wanita Tersayang : Set Kesihatan Wanita Shaklee

Hadiah Untuk Wanita Tersayang : Set Kesihatan Wanita Shaklee

Hadiah Untuk Wanita Tersayang : Set Kesihatan Wanita Shaklee

Hadiah Untuk Wanita Tersayang : Set Kesihatan Wanita Shaklee

Hadiah Untuk Wanita Tersayang : Set Kesihatan Wanita Shaklee

Hadiah Untuk Wanita Tersayang : Set Kesihatan Wanita Shaklee

Hadiah Untuk Wanita Tersayang : Set Kesihatan Wanita Shaklee

Hadiah Untuk Wanita Tersayang : Set Kesihatan Wanita Shaklee

Hadiah Untuk Wanita Tersayang : Set Kesihatan Wanita Shaklee

Hadiah Untuk Wanita Tersayang : Set Kesihatan Wanita Shaklee

Hadiah Untuk Wanita Tersayang : Set Kesihatan Wanita Shaklee

Hadiah Untuk Wanita Tersayang : Set Kesihatan Wanita Shaklee

Hadiah Untuk Wanita Tersayang : Set Kesihatan Wanita Shaklee

Hadiah Untuk Wanita Tersayang : Set Kesihatan Wanita Shaklee

Bagi menghargai peranan wanita yang tak terperi banyaknya, ada promosi menarik sepanjang bulan Mac 2019 untuk wanita bagi semua peringkat umur.

Promosi sempena Hari Wanita Sedunia, tawaran hebat untuk pembelian Vitalea, GLA Complex dan Ostematrix. Setiap belian produk ini, akan akan mendapat diskaun sehingga 30% bagi pembelian RM100 seterusnya.

Jika berminat boleh hubungi kami untuk terus mendapatkan promosi Set Wanita ini.


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

2 ulasan:

  1. Selamat Hari wanita semua

    BalasPadam
  2. wanita adalah insan yang hebat untuk berdiri di sebelah lelaki yang hebat

    BalasPadam