29 Dis 2018

Krim Malam Skincare Youth Shaklee Manfaat Perbezaan Kelebihan

Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream. Krim malam bebas bahan kimia, semulajadi dan terbukti berkesan.

MANFAAT KRIM MALAM YOUTH SHAKLEE KEPADA KULIT
Krim Malam Youth Shaklee ini membantu menggalakkan proses pembaharuan sel kulit anda semasa anda tidur.

Campuran botanikal khas Youth Shaklee membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit kelihatan lebih muda, licin dan cerah.

MENEPATI STANDARD KESELAMATAN YANG TINGGI
Krim malam Youth Shaklee ini telah diuji oleh pakar dermatologi dan ophthalmologist bagi mengesahkan keselamatan penggunaan Youth kepada anda.

Dan yang bestnya krim malam Youth Shaklee ini bersifat hypoallergenic, iaitu tidak menimbulkan kesan alergik kepada kulit anda.

SESUAI DENGAN SEMUA JENIS KULIT
Selain itu, krim malam Youth Shaklee ini juga disahkan non-comedogenic, iaitu tidak menyumbat pori2 muka semasa kita tidur. Sebaliknya krim malam Youth Shaklee meresap dengan baik ke liang2 pori wajah kita.

Sebab itulah kena pilih krim malam yang sesuai dengan semua jenis kulit. Kalau kita travel ke negara lain, kulit kita berubah macam mana pun krim malam Youth masih boleh digunakan.

BEBAS BAHAN KIMIA
Set penjagaan wajah Shaklee telah dijamin dan disahkan bebas daripada 1500 bahan kimia.

Antaranya ialah;

Lauryl sulfates/Laureth sulfates
Synthetic fragrance
Formaldehyde donating preservatives
Resorcinol
Mineral Oil/Paraffin/Petrolatum
Microbeads (microplastics)
EDTA
Ethanolamines (MEA/DEA/TEA)
Benzophenone
Phthalates
Cyclosilicone
Quaternary ammonium compounds
Quaternium-15
Hydroquinon
Synthetic colours
Animal Derived Ingredients
Lanolin
Propylene glycol
Heavy Metals
Mercury
Silver & Salt
Barium salts
Solvents
Toluene
Chlorofluorocarbon propellants
Perfluorinated compounds
Coal Tar
Talc
Wheat (Gluten)

Perbezaan Krim Malam Skincare Youth Shaklee

Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream

Terdapat dua jenis krim malam di dalam rejim skincare Youth

1. Advanced Renewal Night Cream- RICH

Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Bila sebut Rich maknanya kaya/pekat. Krim yang kaya ni bagus untuk menghidrat dan melembutkan kulit secara mendalam.
Krim malam ini diformulasi dengan shea butter dan jojoba menghidratkan kulit dengan mendalam serta melembutkan kulit.

Alga Marin ditambah dengan anti oksida yang kaya dengan vitamin membantu mengecas dan membantu sel kulit semasa kita tidur, membuatkan kulit kita kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.

Krim malam ini dikuasakan oleh : Vital Repair+®,Lotus Japonicus, Shea Butter dan Jojoba.

2. Advanced Renewal Night Cream- LIGHT /Ringan

Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Jenis ni sesuai untuk mereka yang sukakan tekstur krim malam yang lebih ringan.

Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa tidur. Campuran botanikal khas membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.

Krim malam ini dikuasakan oleh:Vital Repair+®,Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis.

Kelebihan Shaklee Youth Night Cream, Merawat Bukan Sekadar Mencerah!
Kebanyakan krim malam lain cuma fokus untuk mencerahkan kulit dan melembapkan kulit.

Paling istimewanya Shaklee Youth Night Cream ni ia bukan sekadar mencerah dan melembap tapi ia juga merawat kulit.

Jadi sel kulit anda yang dah rosak akibat sinaran UV dan sebagainya tu dirawat dan menjadikan kulit anda sihat dan cerah!

Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
1. Mengandungi Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus serta anti oksida yang menggalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa tidur.
2. Mengandungi campuran bahan botani yang membantu penghasilan kolagen dan elastin yang membuatkan kulit kelihatan lebih muda, lembut, halus dan glowing.
3. Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

Kandungan botanikal aktif dan berkuasa di dalam Advanced Renewal Night Cream

1. Vital Repair + Complex
Vital Repair + Complex mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yagn merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.

2. Ekstrak Muscadine Grape
Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses paten melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.
Membantu untuk melindungi kulit dengan menyediakan perlindungan daripada kulit mengalami kerosakan DNA

3. Schisandra Chinensis
Secara tradisionalnya, herba ini digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit. Ekstrak Schisandra Chinensis menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.

4. Lotus Japonicus
Youth Complex yang di dalam proses paten, digabungkan dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. Youth Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan ekstrak Schisandra Chinensis Fruit, yang membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit secara berstruktur.

Ramai pengguna berpuashati dengan Skincare Youth Shaklee.
Malah saya sendiri pun pengguna starset set ini dan hasilnya nampak sangat berbeza selama 3 bulan penggunaan.

Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream

Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream

Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream

Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream

Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream

Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream

Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Berita gembira untuk anda yang ingin mencuba Skincare Youth Shaklee.
Kini ada promosi Starter Set bagi Skincare Youth Shaklee.
Penjimatan sehingga RM 364


Percuma keahlian/membership
Percuma postage
Malah dapat cash back bonus bulan seterusnya.

Anda boleh terus mendaftar sebagai ahli dan membuat belian Starter Set Skincare Youth Shaklee


Nak tahu lebih lanjut mengenai promosi Jom Shaklee Starter Pack,
hubungi kami


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

0 comments:

Catat Ulasan