20.10.18

Krim Mata Berkesan Untuk Belia Graduan Universiti Baru Bekerja

Krim Mata Berkesan Untuk Belia Graduan Universiti Baru Bekerja

Krim Mata Berkesan Untuk Belia Graduan Universiti Baru Bekerja | Tahniah kepada para graduan universiti yang sudah selesai konvokesyen. Jadi sekarang adalah peringkat korang mula mencari kerja. Mungkin ada sesetengah tu dah pun bekerja kan?

Untuk korang yang sedang cari kerja, apabila dah dapat tawaran bekerja tu peringkat seterusnya adalah mula lah cari keperluan harian nak pergi kerja. Baju, tudung, kasut semua masuk dalam senarai barang nak beli. Korang kena tahu, antara perkara yang sangat penting sekarang adalah produk kecantikan muka terutamanya bahagian kecantikan mata.

Sebab kita nak pergi bekerja dengan keadaan yang kelihatan cantik, ceria dan segar. Baru lah kita bersemangat nak bekerja seharian waktu. Orang tengok kita pun rasa best je.

Apabila kita pergi kerja pakai mekap, kadang malam tak sempat nak tanggalkan mekap sebab kadang tidur dengan keletihan. Kalau tidur lambat pula, mula lah mudah je mata nak jadi eyebag atau lingkaran hitam bawah mata. Bangun pagi lagi lah tension bila ada eyebag. Rileks. Korang sesuai sangat lah gunakan krim mata terbaik di Malaysia ni iaitu Youth Restoring Eye Treatment.

Youth Skincare Restoring Eye Treatment ni kelebihannya memang berbeza sangat sebab

  • mengandungi campuran peptida unik yang ditunjukkan dalam kajian klinikal untuk mengurangkan penampilan garisan halus, kedutan dan garisan pada bahagian mata seawal 7 hari
  • mengurangkan mata sembab dan lingkaran hitam bawah mata
  • membantu menghaluskan kontur mata, menganjalkan dan menghidratkan
  • mempunyai tip penyejuk unik yang menyegarkan dan memberi tenaga kepada kawasan sekitar mata dengan urutan lembut semasa aplikasi
  • diuji oleh ahli oftalmologi (pakar mata)
  • tidak menyumbatkan liang pori (bukan produk comodegenic)
  • diuji oleh ahli dermatologi (pakar kulit)

Lagipun kelebihan krim mata Shaklee Youth ni bersifat anti-penuaan.

Ada tambahan lagi

  • Peptide Blend yang akan tingkatkan penghasilan kolagen baru.
  • Licorice Root Extract untuk mencerahkan lingkaran gelap (dark circle).
  • Vital Repair+ dengan antioksida vitamin A, C, E, melindungi dari radikal bebas.
  • Hyaluronic Acid untuk mengikat kelembapan pada kulit
  • Cooling tip applicator, untuk mengurut lembut di sekitar kawasan mata.

Dalam masa singkat ja boleh nampak kesan. Ye lah, sebab kandungan bahan semulajadi kan? Macam akak-akak (dan juga abang-abang) kat bawah ni semua pakai











Produk ni baru dilancarkan bulan lepas jadi bersempena dengan pelancaran Youth Restoring Eye Treatment, ada pakej Radiance Set dengan diskaun 20% bagi Youth Activating Serum, Advanced Renewal Night Cream (Rich) dan kapsul Radiance C+E

Pembelian Radiance Set ni jimat RM 172 dan melayakkan korang terus automatik menjadi ahli Shaklee secara FREE (jimat lagi RM65)

Korang baru mula bekerja jadi jika masih under budget dan hanya nak dapatkan Youth Restoring Eye Treatment sahaja, 1 tiub harga RM 243.75

Jika berminat boleh hubungi kami 
untuk terus mendapatkan promosi Youth Restoring Eye Treatment ini

 Beli Krim Mata Youth Restoring Eye Treatment Shaklee Whatsapp Online

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Photo by shalom-mwenesi on Unsplash