21.10.18

Jom Semak Tips & Cara Pakai dan Sapu Krim Mata Yang Betul

Cara Pakai dan Sapu Krim Mata Yang Betul
Cara Pakai dan Sapu Krim Mata Yang Betul
Dah pakai krim mata berjenama yang berharga ratusan ringgit, setiap hari dioles ke bahagian mata yang sembab dan berkedut tapi tanda penuaan tetap tidak hilang sedikit pun. Jadi, di mana salahnya?

Menurut pakar kecantikan kulit Victoria Piotrowski, cara menyapu krim mata itu jika salah cara akan melambatkan efek produk dalam memperbaiki kerosakan kulit di sekeliling mata.

Pemakaian cream mata mampu membantu memperbaiki penampilan. Tetapi, disebabkan kulit di bawah mata sangat nipis dan halus, kita perlu memakai krim mata dengan berhati-hati.

Menggosok kawasan mata dengan kasar boleh memperburukkan lagi keadaan dan menyebabkan timbulnya garis-garis halus dan kedutan. Pemakaian cream mata, tak kira siang ataupun malam memerlukan proses pemakaian yang tepat.

Memperkenalkan Youth Restoring Eye Treatment.

Mempunyai 'cooling tip' untuk merangsang peredaran mikro bagi tujuan mengekalkan kesegaran mata, mengurangkan tanda merah-merah di bawah mata dan mengurangkan mata sembap. Dah ada 'cooling tip' ni kita tak perlu dah nak guna timun, kentang atau uncang teh kat mata lagi!

Tips Pakai Krim Mata Yang Betul
Tips Pakai Krim Mata Yang Betul

Perbezaan Krim Mata Youth Shaklee :

  • mengandungi campuran peptida unik yang ditunjukkan dalam kajian klinikal untuk mengurangkan penampilan garisan halus, kedutan dan garisan pada bahagian mata seawal 7 hari
  • mengurangkan mata sembab dan lingkaran hitam bawah mata
  • membantu menghaluskan kontur mata, menganjalkan dan menghidratkan
  • mempunyai tip penyejuk unik yang menyegarkan dan memberi tenaga kepada kawasan sekitar mata dengan urutan lembut semasa aplikasi
  • diuji oleh ahli oftalmologi
  • tidak menyumbatkan liang pori
  • diuji oleh ahli dermatologi.

Kandungan krim mata Youth :

  • Peptide Blend meningkatkan penghasilan kolagen baru.
  • Licorice Root Extract mencerahkan lingkaran gelap.
  • Vital Repair+ dengan antioksida vitamin A, C, E, melindungi dari radikal bebas.
  • Hyaluronic Acid mengikat kelembapan pada kulit
  • Cooling tip mengurut lembut di sekitar kawasan mata.

BONUS: Bersempena dengan pelancaran Youth Restoring Eye Treatment bulan ini, dapatkan Youth Restoring Eye Treatment Leaflet (sementara stok masih ada).

Buat pilihan bijak demi kecantikan mata anda.

Nak krim mata ini?


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.