25 Nov 2016

Kanser Dah Takda Selepas 2 Botol Vivix


Kak Sue sudah mencuba pelbagai jenis produk, ditambah dengan rawatan kemoterapi namun masalah kanser beliau tetap tidak selesai. Setelah dipujuk oleh adik beliau yang sudah menggunakan produk Shaklee, Kak Sue akhirnya menghubungi Umi untuk mendapatkan produk Shaklee bagi masalah kanser. Kak Sue nekad untuk taknak lagi menjalani kemoterapi akibat kanser beliau.

Umi cadangkan pengambilan Vivix terlebih dahulu kerana pengambilan Vivix adalah mudah, hanya 1 sudu teh sehari sahaja.

BAGAIMANA VIVIX BOLEH MEMBANTU PESAKIT KANSER?


Vivix mengandungi resveratoral yang terbukti melalui kajian-kajian saintifik boleh membantu membetulkan sel-sel yang rosak (seperti sel kanser). Apabila sel-sel rosak telah dibetulkan, mereka akan mematikan diri sendiri dengan sendirinya (Apoptosi) dan menyebabkan kanser berkurang dan akhirnya hilang.

Vivix bukanlah sejenis ubat yang mengandungi dadah, malah ia tidak mengandungi sebarang bahan kimia. Ia dibuat daripada 4 ekstrak botani iaitu:

Anggur muscadine
Lobak ungu
Elderberry Eropah (Sambucus Niagra)
Polygonum CuspidatumMenurut laporan daripada kajian terbaru yang dibuat oleh University of Missouri pada tahun October 2013; lebih banyak sel kanser yang mati jika pesakit dirawat menggunakan gabungan resveratrol (kandungan utama Vivix!) dan radioterapi berbanding rawatan dengan radioterapi sahaja.

Gabungan empat bahan yang tinggi anti oksidan ini boleh mengurangkan tahap karsinogen atau radikal bebas yang menyebabkan pembentukan sel tidak normal iaitu kanser. Dengan pengambilan Vivix, sel anda akan diperbaiki sekaligus merencatkan dan mengecutkan tumor kanser anda.

Nak tengok testimoni lagi?


Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk membuat pesanan atas talian (online).

 Vivix ShakleeAnda berminat nak dapatkan harga PROMO bulanan bagi produk Shaklee? Ada cara mudah untuk dapatkan harga PROMO

 cara mudah dapatkan harga ahli shaklee


Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI,
Hubungi saya
Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : shaklee.pengedar.sah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

0 comments:

Catat Ulasan