0
Sirap Vivix Shaklee bukan sekadar sirap anti-penuaan. Ianya juga adalah untuk untuk penyakit sakit jantung, darah tinggi, strok, kencing manis, kolestrol, kanser


Sejarah sakit abah 2012 tidak boleh dikenang. tiba2 je abah jatuh sakit. sakit yg boleh membawa maut. Darah tinggi yg melampau membawa ke serangan Jantung dan pendarahan dalam kepala. berkampung di hospital Klang hampir sebulan. di PPUM 2 minggu. darah beku merebak ke sebelah kanan kepala hingga abah strok sebelah kiri badan dan yang pling kami tak mahu ingat abah lupa siapa yg ada disekelilingnya. sebak pulak. Kalau nak cerita mmg panjang tapi kini dah 3 botol Vivix abah consume.kesihatan abah makin pulih.Alhamdulillah. dulu siapa jangka abah boleh berjalan kembali, bawa motor keliling kampung, pergi masjid. pergi ke pasar. kini semua tu abah boleh buat!


Testimoni Sirap Shaklee (Vivix) Ayahanda sudah pulih dari penyakit KENCING MANISnya yang agak kritikal


Pengidap diebetes & operate kaki..luka lambat sembuh..lepas consume Vivix 1 botol..alhamdulillah..hasilnya luka bertambah kering & tertutup


Ummi mula ambil Vivix Mac 2013. masa tu bacaan diebetes 29. huuuuuuu....seriau. takut kene inject insulin sendiri. Jadi, umi konsisten ambil Vivix + ubat hospital. kalau ada sakit, ubat hospital jgn tinggal ye. shaklee sebagai pembantu, jangan 100% bergantung. minggu lepas, umi cek darah, dah jadi 11. Alhamdulillah. dah lama x turun serendah tu. syukur. semalam umi call saya. g repair basikal. nk naik basikal pusing2 kampung. sekarang pinjam basikal makcik. tergelak saya. dah berpuluh tahun x naik basikal. sebab pening. tp sekarang dah x pening umi cakap. baru sebulan ambik vivix. umur umi saya 55 tahun [lahir tahun 1958]


ibu adalah perokok tegar. ibu juga kerap sakit perut yang teruk mungkin sebab organ dalaman dia dah tak berapa elok. lepas saya poskan Vivix kat mak, mak kata ubat apa yang saya bagi kat dia sebab lepas dia minum Vivix, rokok rasa pahit macam hempedu. dah seminggu dia tak beli dan sentuh rokok. selera makan pun bertambah dan badan pun berisi.


batuk-batuk dah berkurangan...dia tidur lebih lena....asma,darah tinggi dan sakit lutut masih lg tunggu perkembangannye....yg terkini...memori dia blh bertahan lama skit utk setiap perkara2 baru...kebiasaanye dia tak ingat langsung sbb dia nyanyuk....baru2 nie dia minta kami belikan dia kuih apam kelapa,kami tak beli kat bazar ramadhan...sbb kuih tu takde org jual...bila kami balik dia tanye psl kuih apam kelapa dia..kebiasaannye dia mesti lupe dah tak ingat apa yg dia dh ckp...nie dh ok skit memori dia


umie saya ada maslah kebas2 tangan.., then dia dulu onh kena angin sikit.., saya baru bg dia vivix ni dalam seminggu.., alhamdulillah kebas2 tangan dia dah takda.., dia cakap badan dia lagi segar dan ringan rasa, asalnya saya bagi dia vivix nie sebab dia gastrix teruk sangat.., then saya decide try bagi vivix nak memandangkan dia dah agak berusia nak cnsume pil banyak sangat.., sebelum ni dia memang konsisten amik esp.., after consume dengan vivix alhamdulillah gastrix dia pun dah takda mnyerang lagi.







Bekas wartawan ntv7 ini pernah menghidap penyakit KANSER PARU PARU. Dia tegar mengamalkan Vivix Shaklee untuk melawan penyakit. KINI, dia sudah bebas kanser



Catat Ulasan

 
Top