Testimoni Collagen Powder Shaklee

Syasya, umur 24tahun, ibu kepada 3anak kecil

Dua gambar ni memang gambar asli. Tak pakai make up ke apa.. Sebab tu korang bleh tengok lagi kesan pigmentasi yg semakin samar2 tuh.. Kalau sekiranya saya apply fondation memang kesan tuh hilang rata je ngan kulit.

Kesan utama collagen nih.. Sangat terasa kulit kita lembuttt je. Semakin cerah bukan kat muka je.. Tapi semua2. Kesan calar2, sunburn..se

mua takda dah..sebab dulu saya nih memang ahli persatuan..aktif berjemur, berkhemah sana sini. (Suami baru cakap tadi, haha. Sebab dia tak nak tegur sebelum ni takut saya upload pic sndiri. Padahal pic sendiri kat fb pun jarang nak kuar)

Saya ni memang susah nak hilang parut, same goes to my first child. Tapi sejak consume Collagen Powder dalam 50 hari berpantang, memang lain sangat rasanyea. Muka kalau tengok kat cermin pepagi macam glowing sket, parut pun dah pudar dan jerawat susah sangat nak hinggap kat muka. Addition to that, susu badan makin banyak dan kulit my baby macam gebu walaupon bukan berkulit cerah.

Perubahan tekstur kulit dan kelihatan muda dapat dirasai selepas pengambilan produk selama 1bulan.
Makan berkotak-kotak collagen tapi takda hasil? Jadi mungkin anda boleh contohi customer ni. Gebu dengan hanya 7 sachet collagen!

1 kotak Shaklee Collagen Powder mengandungi 15 sachet. Kiranya selepas hanya menghabiskan setengah kotak pun kulit muka dah lebih gebu, lebih cerah dan blackheads hilang terus dan jeragat lebih pudar.

Daripada hasil kajian klinikal Shaklee, Shaklee Collagen Powder mampu memberi kesan terbaik dengan penggunaan selama 8 minggu dengan pengambilan setiap hari.

Inilah kuasa penyerapan begitu cepat dan molekul kolagen yang rendah sehingga hasil boleh dilihat dalam satu kotak.

Hah. Betul tu. Saya takde gambar terbaru tapi ini antara gambar testimoni terhangat. Eyebag mejadi kurang jelas hanya dalam 7 hari ??? Hehhe yes yes










Dengan penggunaan Collagen Powder, liang-liang pori dah berkurangan, tona kulit semakin sekata, tekstur kulit semakin licin, kedutan dan garis halus semakin hilang


 Kedutan di sekitar mata hilang pada hari yang ke-28 selepas penggunaan Collagen Powder.
Muka berubah drastik jadi sihat dan kulit tiada jeragat atau tanda ruam dengan penggunaan Collagen Powder selepas 1 bulan.
Penggunaan Collagen Powder dan Vivix. Belum habis sekotak 15sachet penggunaan Collagen Powder, sudah menampakkan kesan pada tekstur kulit dengan liang roma mengecil.















Apa yang best sangat pasal Collagen Powder keluaran Shaklee ni?

Selain daripada kelebihan collagen Shaklee yang tahan lasak, kebaikan lain ialah molekul collagen juga ringan iaitu kira-kira 1000 Dalton sahaja. Ianya mudah diserap oleh badan berbanding kolagen biasa yang beratnya 300,000 Dalton yang sekaligus menyukarkan penyerapan oleh tubuh.

Bila mudah diserap, maknanya kesannya juga maksimum. Ada yang mengadu, dia dah makan kolagen jenama lain tapi tak nampak kesan.

Mengapa ? Sebab kolagen yang biasa , molekulnya besar dan tidak dapat diserap dengan sempurna. Akhirnya di buang saja. Rugikan?

Collagen Shaklee juga membekalkan 4000mg “kolagen proprietary” menjadikan kolagen Shaklee jauh lebih unggul dan terbukti berkesan dalam tempoh yang singkat.

Promosi bulan Februari ni, belian set BeYouthful percuma keahlian Shaklee serta pelbagai lagi kelebihan sehingga RM xxx.00

Nak tahu maklumat lanjut?
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059





1 ulasan:

  1. assalam..
    mohon share testimoni ye.. thanks :)

    BalasPadam