20.10.18

Masuk Umur 20-an, Wajib Ketahui Tips Memilih Krim Untuk Mata

Tips Memilih Krim Mata
Tips Memilih Krim Mata

Umur 20-an, Wajib Ketahui Tips Memilih Krim Untuk Mata | Anda dah berumur 20 tahun ke atas? Bila masuk umur 20an, anda wajib pakai krim mata yang bagus. Ini adalah untuk mencegah kesan penuaan paling ketara yang bermula pada bahagian mata.

Tidak kira lelaki mahupun wanita, hidup dalam dunia sekarang yang sibuk menjadi penyumbang kepada kulit di bahagian mata yang tidak sihat.

Kulit di sekitar mata adalah 10 kali lebih nipis. Pemakaian krim mata paling berkesan perlu diambil untuk memastikan mata tidak kelihatan sembab, kering dan wujudnya lingkaran hitam bawah mata.

Dah pakai pelembap muka, perlukah lagi beli krim mata?

Ye perlu. Kebanyakan krim pelembap muka tidak hadir dengan bahan kandungan yang merawat lingkaran gelap bawah mata. Krim mata ada kandungan yang berfungsi merawat salur darah di bawah mata dan direka dengan formula yang lebih ringan. Menyapu krim pelembap muka akan membuatkan bahagian mata rasa lebih berat dan tampak bengkak.

Penyelesaian bagi menghilangkan lingkaran hitam bawah mata, mata panda dan kantung mata dan mata sembab kurang tidur.

Memperkenalkan Youth Skincare Restoring Eye Treatment

- mengandungi campuran peptida unik yang ditunjukkan dalam kajian klinikal untuk mengurangkan penampilan garisan halus, kedutan dan garisan pada bahagian mata seawal 7 hari
- mengurangkan mata sembab dan lingkaran hitam bawah mata
- membantu menghaluskan kontur mata, menganjalkan dan menghidratkan
- mempunyai tip penyejuk unik yang menyegarkan dan memberi tenaga kepada kawasan sekitar mata dengan urutan lembut semasa aplikasi
- diuji oleh ahli oftalmologi
- tidak menyumbatkan liang pori
- diuji oleh ahli dermatologi.

Kelebihan krim mata Youth :

- Peptide Blend meningkatkan penghasilan kolagen baru.
- Licorice Root Extract mencerahkan lingkaran gelap.
- Vital Repair+ dengan antioksida vitamin A, C, E, melindungi dari radikal bebas.
- Hyaluronic Acid mengikat kelembapan pada kulit
- Cooling tip mengurut lembut di sekitar kawasan mata.

BONUS: Bersempena dengan pelancaran Youth Restoring Eye Treatment bulan ini, dapatkan Youth Restoring Eye Treatment Leaflet (sementara stok masih ada).

Buat pilihan bijak demi kecantikan mata anda.

Nak Krim Mata Youth Restoring Eye Treatment?


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Photo by Fahri ramdani on Unsplash