4.9.18

Promosi Shaklee September 2018 - Ostematrix dan Set Hamil



Promosi Shaklee untuk bulan September 2018 kali ni adalah Ostematrix, Set Hamil yang boleh juga digunakan untuk set berpantang dan set menyusu serta skincare Youth Shaklee.

Tempoh promosi adalah seperti biasa iaitu bermula 1hb September sehingga 30hb September 2018.


✅ OSTEMATRIX
– Beli 3 botol dapat diskaun 5%
– sumber kalsium terbaik
– mengandungi magnesium, vitamin D yang penting di dalam pil kalsium
– bagus untuk sakit sendi, lutut, kejang, sakit belakang, badan kerap rasa lenguh, tido lebih lena, mudah lawas, sesuai untuk yg tak suka minun susu

✅ SET HAMIL SHAKLEE
– Beli full set dapat FREE Shaklee bag
– set paling jimat
– boleh digunakan ketika hamil, berpantang dan menyusukan

­čö║ESP: Membantu menguatkan rahim, utk cepatkan luka cantum, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik.

­čö║VITA C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus.

­čö║OSTEMATRIX: Sumber kalsium, juga ada magnesium, vitamin D, zink, mangan & fosforus yang baik untuk tulang, milk booster, bantu mudah lawas, bantu elakkan sakit kaki, lutut, pinggang & cegah kena cramp.

­čö║ALFALFA: Buang angin dalam badan, lawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan.

­čö║B-COMPLEX: Mengandungi asid folik. Vitamin B juga penting dalam membantu menghasilkan sel darah merah dan anti stress vitamin.

­čö║VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. Zinc dalam VITA LEA membantu merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat.

­čö║OMEGA GUARD: EPA DHA utk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit.

­čö║Sebagai tambahan untuk ibu yg mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Juga sebagai PEMECAH LEMAK.


✅ YOUTH Skincare
– Setiap belian pomosi set Youth di atas nanti anda layak terus jadi ahli dan terus menikmat harga ahli! Harga ahli lebih murah dalam 15-25%!
– Beli full set akan dapat FREE Youth Cleanse & firm device



– Device ni macam Foreo Luna yang harga nya sebiji dah RM 900 tu. Hehe

✅ Promosi Shaklee Baby
Promo penghabisan stok! Memang betul JIMAT beli bulan ni. Beli 1 Percuma 1! Sangat berbaloi­čĹŹ.

Apa yang ada dalam Shaklee Baby Set ni?

1- Gentle Wash atau Mandian Bayi Shaklee ini mengandungi chamomile organik, lavender dan berasaskan lidah buaya yang sangat baik untuk kulit. Juga mengandungi ekstrak oat dan minyak zaitun untuk membersihkan kulit dengan lembut.

2- Massage Oil atau Minyak Urutan Shaklee Baby ini diperbuat daripada minyak matahari organik, lavender dan chamomile untuk melembapkan kulit bayi. Minyak urut Shaklee Baby adalah 99% semulajadi dan mengandungi 99% bahan organik.

3- Shaklee Baby Soothing Lotion memastikan kulit bayi kekal lembut dan lembap. Ia telah diuji sesuai untuk kulit sensitif. Lidah buaya dan minyak organik seperti Shea Butter, Sunflower Seed dan Kelapa membantu melembapkan kulit dan membajai nutrien kulit. Bila kulit lembap, ia dapat kurangkan kegatalan kulit akibat kulit kering.


*Untuk makluman semua, bermula 1 September 2018 produk Shaklee tiada dikenakan SST, jadi harga kembali ke harga biasa!

Nak dapatkan promosi Shaklee dengan harga super jimat?
Boleh hubungi kami


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.