3.6.18

Promosi Shaklee jun 2018 | Youth Skincare, Cinch Shake, Detox


Alhamdulillah harga produk Shaklee sudah jadi 0% GST. Selain tu promosi lain ialah Youth Skincare, Cinch Shake Mix dan Detox (Revitalize Set dan Cleanse & Burn)

Di bulan Ramadhan, kita semua inginkan tubuh yang lebih sihat dan fit bagi menjalani ibadah puasa. Tambahan menjelang Aidilfitri, kebanyakan matlamat kita adalah untuk turunkan berat dan nak hilangkan masalah di wajah.

Berita gembiranya, Shaklee mengambil peluang ini untuk mempromosikan Youth Skincare bagi masalah wajah, Cinch Shake Mix untuk masalah berat badan, Cleanse & Burn Set untuk proses detox dan Revitalize Set untuk kekal cergas bertenaga.

Manfaat & Kelebihan Set Revitalize

Set ni memang sangat membantu badan lebih bertenaga. Sangat sesuailah kalau amalkan sepanjang bulan puasa & sepanjang nak travel balik raya nanti.

Bagi yang selalu mudah penat/ letih nak beramal ibadat di penghujung 15 Ramadhan yang berbaki, silalah amalkan set ni.

Khas untuk membekalkan tenaga berpanjangan secara maksimum dan anda kekal sihat serta awet muda.

Manfaat & Kelebihan Set Cleanse & Burn

Khas untuk individu yang mahu singkirkan toksin dan angin dalam badan & kekalkan kesihatan yang baik

Bila kita dah biasa detox, nak makan makanan berlemak & manis pun jadi takde selera sangat!

Manfaat dan Kelebihan Cinch Shake

Cinch Shake bagus & ideal untuk mereka yang nak dapatkan berat badan yang ideal & sihat disamping nak ada jisim otot yang lebih baik berbanding lemak.

Cinch ada leusine & tinggi protein.

Bagaimana Leucine Bekerja?

Cara bekerja leucine ini ialah, dia akan mengekalkan kekuatan otot kita, selepas kita berlapar, diet, ataupun lepas kita bersenam. Mengikut kajian yang dibuat, para atlet biasanya akan mengalami lemah otot, dan ini menyebabkan jisim otot berkurang.

Dengan adanya leucine ini, jisim otot cuba dikekalkan, dan ini membantu otot meningkatkan metabolisme dan seterusnya membakar lemak yang ada. Jadi, pentingnya Cinch Shake Shaklee ialah kandungan leucine protein yang bagus untuk oran yang berdiet.


Collagen Powder
Beli 2 kotak, ada less 5%
Beli 7 kotak, tapi pada harga 6 kotak sahaja


YOUTH Skincare – Renew and Maintain Set
Free delivery
Free Limited Edition YOUTH wristlet
Comes with “Discover Beauty Within” paper bag
Comes with YOUTH skincare guide


Cinch Shake – Mix & Match (Chocolate or Cafe Latte)
Beli 2 canister (twin pack), ada less 10%
Beli 2 twin pack, free Eco Pack-N-Go bag


Revitalise Dan Cleanse & Burn Set
Free Eco Bag

Dapatkan harga promo anda dengan kami. 
Kami akan segera balas di Whatsapp/SMS/Telegram


Nak lagi EXCLUSIVE dan TEBALKAN POKET ANDA, daftar ahli Shaklee dulu secara online
👇👇👇👇

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

credit main picture www.buzzfeed.com