9.5.18

Berjaya Turunkan Berat Badan 17kg Dalam Masa Kurang 2 Bulan Dengan Kekal Aktif


Suami yanie masa badan dia gemuk dan berisi sampai tak nampak leher memang akan perasan bila jumpa suami yanie sekarang kerana perubahannya sangat ketara dan memang ramai cakap dan tegur suami yanie semakin kurus, nampak ketara sesangat daripada dahulu.

Korang bayangkan sekarang suami yanie sudah boleh pakai size seluar 32-30, itu pun kadang longgar terpaksa juga pakai tali pinggang. Sebenarnya dulu suami yanie punya size seluar 38-36 (Bapak besar giler). Memang super terkejut yanie suami punya size pinggang turun mendadak sangat.

Suami yanie happy sangat sekarang. Sekarang suami yanie pun lebih suka makan buah-buahan dan minum air masak lebih 3liter setiap hari. Memang air manis makin kurang minum. Makan nasi pun sekarang kurang sesangat.

Untuk pengetahuan semua suami yanie sebenarnya tak pernah diet pun langsung dan tak pernah fikir nak turunkan berat badan. Suami yanie pun makan sama jer macam selalu setiap hari. Tapi setiap hari suami yanie sebenarnya memang akan consume supplemen dari SHAKLEE iaitu VIVIX & ESP untuk kekalkan tenaga dan hidup lebih sihat.

ESP SHAKLEE suami yanie akan ambil setiap hari sebelum pergi kerja & VIVIX SHAKLEE suami yanie ambil sebelum tidur. Tue la rahsia sebenarnya suami yanie dapat kurus dan badan lebih bertenaga sepanjang masa walaupun banyak kerja perlu dilakukan di pejabat mahupun kerja luar.

Alhamdullilah syukur sangat dan tak sangka suami yanie dapat turunkan berat badan hampir 17kg. Dia hanya konsisten pengambilan ESP & VIVIX SHAKLEE setiap hari dalam masa kurang daripada 2bulan sahaja. Bayangkan kalau dia diet memang tak sampai sebulan pun boleh dapat berat badan yang ideal.

Makan SHAKLEE bukan sahaja buat kita jadi sihat bertenaga tapi totally ubah 360 darjah diri kita taw. Bayangkan kalau kita dah 20tahun consume SHAKLEE mestilah makin gojes sihat cantik bertenaga walaupun masa tue dah berusia 30an atau 40an kan???

Kenapa kita semua perlu tunggu lagi. Wajib buat pilihan sekarang untuk kita hidup lebih sihat , cantik , kurus , bertenaga dan semakin gojes dengan mengamalkan supplemen SHAKLEE. Jangan sia-siakan amanah dari Allah. Sama-sama kita jaga sebaik mungkin.



Nak lagi EXCLUSIVE dan TEBALKAN POKET ANDA, daftar ahli Shaklee dulu secara online
👇👇👇👇

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

0 comments:

Catat Ulasan