0

Bismillah. Alhamdulillah. Shaklee Malaysia dah ambil pendekatan baru dengan bawa masuk produk Shaklee Baby. Sebelum ni, rangkaian produk Shaklee Baby ni hanya ada kat US sana je. Jadi bila Shaklee Malaysia buat pengumuman nak bawa masuk ke Malaysia ni, sudah pasti la kami semua super excited. Dengar kata penghujung bulan November ni 😁



Shaklee cuma bawa masuk 3 produk Shaklee Baby sahaja tau, iaitu:

(1) Shaklee Baby Gentle Wash




Shaklee Baby Gentle Wash di formulasi khas untuk membersihkan kulit bayi dengan lembut dan efektif. Telah diuji sesuai untuk kulit sensitif.

Kaya dengan aloe organik, ekstrak oat, dan minyak zaitun untuk membersihkan kulit dengan lembut. Lavender organik menenangkan kulit. Chamomile organik memberikan rasa tenang dan relaks. Mudah dibilas dan punyai PH seimbang.


KANDUNGAN SHAKLEE BABY GENTLE WASH

99% semulajadi
76% bahan organik
Organ aloe organik menghasilkan lather ringan
Lavender organik melegakan
Chamomile - bahan organik yang menenangkan dan melegakan
Tidak memedihkan mata
Pediatrik diuji
Diuji secara klinikal
Kepekaan diuji
ph seimbang
Hypoallergenic
Tidak mengandungi parabens atau SLS (natrium lauril sulfat)
Tidak mengandungi 1,4-dioksana atau formaldehid
Tiada warna buatan atau wangian yang ditambah

CARA PENGGUNAAN SHAKLEE BABY GENTLE WASH

Letakkan sedikit di telapak tangan anda atau kain lap basah. Urut secara lembut di mana-mana, dan elakkan terkena mata bayi. Bilas dengan teliti.

(2) Shaklee Baby Massage Oil



Shaklee Baby Massage Oil, minyak yang sempurna untuk anda lakukan urutan manja dengan bayi. Penting tau buat urutan bayi nie, kerana ia antara cara terbaik untuk bina ikatan dengan bayi.

Malah, ada kajian mengatakan bahawa urutan boleh bantu tenangkan bayi, bantu pencernaan serta memperbaiki paten tidur bayi.

Keistimewaan minyak urut Shaklee Baby ini sudah semesti kerana bahannya yang 99% organik dan semulajadi. Adunan istimewa minyak organik dan ekstrak essential oil untuk melembapkan kulit dengan lembut. Ada Lavender dan Chamomile untuk menenangkan.

KANDUNGAN SHAKLEE BABY MASSAGE OIL

100% semulajadi
73% bahan organik
Pediatrik diuji
Diuji secara klinikal
Campuran khas minyak organik melembapkan
Lavender organik dan chamomile melegakan
Pediatrik diuji
Diuji secara klinikal
Kepekaan diuji
pH seimbang
Hypoallergenic
Tidak mengandungi parabens atau SLS (natrium lauril sulfat)
Tidak mengandungi 1,4-dioksana atau formaldehid
Tiada warna buatan atau wangian yang ditambah


CARA PENGGUNAAN SHAKLEE BABY MASSAGE OIL

Gosok ringan di tangan untuk memanaskan badan. Urut di mana-mana pada badan bayi anda, elakkan mata.

(3) Shaklee Baby Soothing Lotion


Shaklee Baby Soothing Lotion memastikan kulit bayi kekal lembut dan lembap. Telah diuji sesuai untuk kulit sensitif. Ini bukan untuk bayi sahaja, malah kanak-kanak dan orang dewasa yang punyai kulit sensitif pun boleh pakai.

Aloe dan minyak organik seperti Shea Butter, Sunflower Seed dan Kelapa bantu melembapkan kulit dan membajai nutrien kulit. Essential oils organik seperti Lavender, Chamomile, Rosemary dan Vanilla Fruit bantu rasa menenangkan. Losyen ini tidak melekit.



Oleh kerana bayi yang baru lahir mempunyai nisbah permukaan kulit yang lebih besar kepada berat badan, tubuh mereka menyerap dan kehilangan air dengan cepat, yang boleh menyebabkan kulit bayi anda menjadi kering. Minyak biji bunga matahari organik dan mentega shea melembapkan, dan lavender organik dan chamomile melegakan.

KANDUNGAN SHAKLEE BABY SOOTHING LOTION

99% semulajadi
87% bahan organik
Minyak biji bunga matahari organik dan mentega shea melembapkan
Minyak lavender dan minyak chamomile organik yang menenangkan dan melegakan
Pediatrik diuji
Diuji secara klinikal
Kepekaan diuji
pH seimbang
Hypoallergenic
Tidak mengandungi parabens atau SLS (natrium lauril sulfat)
Tidak mengandungi 1,4-dioksana atau formaldehid
Tiada warna buatan atau wangian yang ditambah


CARA PENGGUNAAN SHAKLEE BABY SOOTHING LOTION

Gosok ringan di tangan untuk memanaskan sebelum sapu kepada kulit bayi anda, elakkan mata.





Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI,
Hubungi saya
Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
Whatsapp saya terus di : http://shakleepengedarsah.wasap.my/
Instagram : shaklee.pengedar.sah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top