0

Saya ni memang selalu mengalami masalah period yang tidak teratur. Dari remaja lagi mengalami nya. Pernah dalam tahun 2010 , period saya boleh dikira sebanyak 3 kali sahaja dalam setahun. Sehingga lah pada tahun 2017 ni period saya masih tidak teratur.

Start awal tahun 2017, period tak datang selama 4 bulan. Risau lah jugak kan sebabnya dulu tak pernah-pernah jerawat tumbuh banyak kat muka terutamanya kat dahi dan pipi, hormon tak stabil, kulit muka rasa kusam. Jadi 10/5/17 saya pergi ke klinik. Dulu pernah jugak doctor bagi ubat perancang untuk period tu datang tapi untuk diamalkan selalu sangat tak elok lah kan. Jadi kali ni pergi ke klinik lain dan doctor buat scan. Yup scan macam orang check baby tu. So dekat situ lah doctor bagitau, saya ni ada cyst. About 3cm.

Then doctor tu recommend saya tuk ambik Evening Primrose Oil(EPO) dan search sedikit tentang PCOS iaitu Polycystic Ovarian Syndrome. Ok saya pun study lah sedikit tentang PCOS and EPO. Setelah membaca saya tak ambik EPO tapi saya ikhtiar consume GLA Complex Shaklee. Sebabnya GLA Complex Shaklee lebih kuat daripada EPO. Selama 3 bulan lebih saya amalkan GLA Complex ni.

Pada 8/9/17 saya pergi ke klinik untuk check semula cyst dan Alhamdulillah doctor kata cyst dah takda. Syukur sangat rasanya. Jerawat dekat muka pun dah kurang . Jadi saya nak sentiasa konsisten amalkan GLA Complex Shaklee ni sehingga saya boleh mengandung pulak. In shaa Allah..
Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah.. Nikmat kesihatan yang Allah bagi harus disyukuri..

Jadi bagi sesiapa yang ada masalah yang sama, saya suggest cuba ikhtiar dengan GLA Complex Shaklee ye.. Tak perlu risau tentang bahan terlarang dan side effect sebab Shaklee ni 100% selamat.




Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI,
Hubungi saya
Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
Whatsapp saya terus di : http://shakleepengedarsah.wasap.my/
Instagram : shaklee.pengedar.sah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top