0
Mak tak ada masalah kesihatan, cuma badan mak berisi & besar, bila besar kaki mak tak dapat tampung badan dia jadi selalu juga sakit kaki sebab bawak beban berat. Hehe

Waktu first time wawa bagi mak minum vivix, mak macam tak suka. Mak minum acuh tak acuh, pastu jadi pening. Mak stop agak lama. Tapi habis juga.

Lepas tu, wawa bagi lagi. Selepas botol kedua, mak jadi lebih excited. Sebab ramai yang mula tegur, kulit makin pinkish.

Selepas habis sebotol, wawa bagi lagi. Alhamdulillah, sampai sekarang mak masih minum.

Setiap kali wawa call, ada je cerita mak. Hari ni mak pergi bank, ada orang tanya ayah wawa. Datang dengan anak ke tu? 😄😄😄🤣🤣

Mak gelak sakan laa. Kecian ayah. Nampak sangat mak makin muda.😍😍

Ayah wawa minum juga, tak banyak skip sebab terclash dengan waktu makan ubat klinik. Effect dia nampak ayah makin berselera. Alhamdulillah.

Balik cerita mak tadi, wawa macam tak percaya tau. Wawa pun godek2 laa gambar lama mak.

Bila compare dengan yang latest picture. OH MY GOD!!!😄

Bezanya mak aku. Wawa bermonolog sendiri. Hehe

Gambar latest belah kanan tu, gambar tahun lepas. Wajah lebih runcing kan. Muka pun pinkish je.

Alhamdulillah, sampai sekarang mak minum vivix. 😍

Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk buat belian terus dengan Shaklee.




Anda berminat nak dapatkan harga PROMO bulanan bagi produk Shaklee? Ada cara mudah untuk dapatkan harga PROMO


 cara mudah dapatkan harga ahli shaklee


Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI,
Hubungi saya
Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
Whatsapp: 019-4320059
Instagram : shaklee.pengedar.sah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top