1

PECAH JUA 'TUKUN' KOLESTEROL MAK YANG DEGIL 😂

Mak Ain kolesterol tinggi, tak pernah bawah 6. Rajin exercise, makan pun agak jaga, ada amalkan Omega & Phytocol berbulan2 lamanya (compliant, hari2 ambil). Tapi reading cholesterol still 6 lebih. Macam tak bergerak ja bacaan tu!

Last skali, last month 12/1/17, bacaan cholesterol mak makin naik, jadi 6.89, LDL 4.1, TGL 1.89 (dua2 kolesterol jahat tinggi!). Ain geram! Rasa nak start ja ubat kolesterol. Tapi mak kalau boleh nak ikhtiar lagi.

Ain suggest mak detox. Follow meal plan paling rileks ja untuk percubaan & amalkan Vivix (suplemen detox paling powerful). Ain buat jadual makan untuk mak untuk seminggu. Ain discuss dengan mak, mak boleh follow tak. Sebab kalau plan yang mak tak boleh follow, tak nak la camtu kan. Hmm. Mak bagus sangat. Sebab mak compliant. Ada beberapa kali ja cheat sebab jamuan ofis & pergi kursus. Ini kita tutup mata hehehe 🙈

11/3/17, setelah 2 bulan, inilah bacaan yang paling menggembirakan mak sampai mak menangis kesyukuran. Tengah suap cucu2 makan pun boleh menangis terharu. 😂

Cholesterol 5.88
LDL 3.6
TGL 1.41
Semua reading jahat2 TURUN!

Kolesterol mak akhirnya cecah angka 5!

Alhamdulillah.
Alhamdulillah.
Alhamdulillah.
😂😂😂

Turunnya kolesterol, bererti, turunnya risiko penyakit2 kardiovaskular yang berbahaya dan boleh mengancam nyawa.

Terus mak nak continue makan macam sekarang. 😊

Lagi satu, berat mak yang tak pernah berganjak tu, turun 3kg lepas seminggu detox. Actually, mak bukan kategori gemuk pun. Ideal weight je. Tak expect pun nak lose weight. Tapi, terpaksa terima bonus weight loss. Hehehe... 😁

Mak sihat, Ain mestilah happy.

Sapa tak sayang mak ooiiii... 😊

Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk buat belian terus dengan Shaklee.




Anda berminat nak dapatkan harga PROMO bulanan bagi produk Shaklee? Ada cara mudah untuk dapatkan harga PROMO


 cara mudah dapatkan harga ahli shaklee


Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI,
Hubungi saya
Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
Whatsapp: 019-4320059
Instagram : shaklee.pengedar.sah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

  1. Seronoknya baca kisah akak. Saya pun ambil vivix jugak. Untuk prevention, almaklum la keturunan saya ada penyakit kencing manis, darah tinggi, masalah jantung dan asthma. Bukan itu je, menambahkan tenaga jugak.

    BalasPadam

 
Top