0

Bismillah. Kami agak la kan, Vitamin C yang ngah out of stock di Malaysia sekarang ada kena mengena dengan penangan Zizan Razak masa kat National Conference (NC) Shaklee 29 April lepas kot. Sebabnya Zizan bagitau yang dia pun makan Vitamin C keluaran Shaklee ni. Patut la kulit dia lebih elok kalau nak berbanding masa mula-mula beliau menceburkan diri dalam industri hiburan ni 😍

Of kos la kena amek Vitamin C keluaran Shaklee. Sudah berumur 36 tahun si vitamin C keluaran Shaklee ni 😋

Disebabkan kehadiran Zizan Razak kat NC tu jugak, ada satu group pengedar Shaklee, iaitu iReach buat pantun. Best sangat 💋














Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk buat belian terus dengan Shaklee.

 vitamin c shaklee


Anda berminat nak dapatkan harga PROMO bulanan bagi produk Shaklee? Ada cara mudah untuk dapatkan harga PROMO


 cara mudah dapatkan harga ahli shaklee


Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI,
Hubungi saya
Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
Whatsapp: 019-4320059
Instagram : shaklee.pengedar.sah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top