0

Bismillah. Bulan Mei 2017 ni, syarikat Shaklee buat edisi purchase with purchase banyak sangat. Untung lah pada mana-mana ahli baru yang mendaftar dan beli produk Shaklee bulan ni. Syarikat Shaklee sangat menghargai anda 😍

A) PWP The Shaklee Ferrano Personal Blender Separuh Harga



Buat julung kalinya Shaklee perkenalkan ‘The Shaklee Ferrano Personal Blender’.

Dipakejkan dengan item :

  • 2 tumbler; 300ml dan 600ml
  • sarung penebat haba
  • Tahan lasak dan boleh guna untuk kita kisar kiub ais.


Kalau anda nak memiliki blender personal ni dan jadikan koleksi peribadi, boleh mendaftar ahli RM80 dan buat pembelian sebanyak 250uv. Blender ni ada dijual di pasaran luar tapi mahal dan takda logo Shaklee. Itu yang EXCLUSIVE 😍

B) Pendaftaran Ahli Baru dan Minima Pembelian 100uv dalam Satu Resit : PWP Lunchbox Rubbermaid.



Sekiranya anda berminat membuat koleksi bekas container, anda boleh pilih lunch box kat atas tu. Lunch box ni hanya untuk mereka yang mendaftar keahlian bulan ni. Hadir dengan 3 pilihan dan ia juga sesuai untuk mengisi menu tengahari yang sihat.

Pengedar Shaklee yang lama menangis je lah nengok, sebabnya tak layak nak membeli. Setiap set pula berlainan dan ditawarkan sepanjang setiap 10 hari dalam bulan Mei ni.

C) PWP Salad-To-Go Container dengan pembelian Set Detoks Shaklee



Semuanya bersempena menjelang umat Islam berpuasa kerana itu amat digalakkan untuk kita mula berdetoks dari saat ini. Supaya badan kita lebih ringan dan bertenaga untuk solat sepertiga malam nanti.

Set detoks shaklee ini mengandungi Vivix, Herb-lax, Alfalfa Complex, DTX Complex dan peppermint Ginger.

Setiap pembelian set ini melayakkan anda mendapatkan bekas Salad-To-Go pada harga RM19.93 (harga asalnya RM39.90).

Untuk belian set detoks ini anda akan peroleh cash back daripada Shaklee apabila anda membuat pembelian tambahan supplemen lain dan ini akan melayakkan anda memperoleh KEAHLIAN PERCUMA.

Semuanya ada 4 warna yang cantik.
Anda boleh pilih nak:
ungu
hijau
biru
pink

Container ni best sebab ia dari jenama Sistema, selamat untuk disimpan dibahagian sejuk beku, dipanaskan dalam microwave dan tahan lasak untuk cucian kerap.

Semua ni akan menjadi milik anda sekiranya mendaftar keahlian dengan Shaklee, hanya RM80

Jom daftar SHAKLEE!


 cara mudah dapatkan harga ahli shaklee


Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI,
Hubungi saya
Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
Whatsapp: 019-4320059
Instagram : shaklee.pengedar.sah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top