0

Nak cerita dulu tu adalah dalam 2 tahun lepas. Masa tu lepas je saya tau bacaan kolesterol lebih tinggi daripada zon selamat dan ditambah dengan sindiran Doktor kepada saya,

"Badan awak ni besar sangat dr sepatutnya. Awak kena turunkan berat tu"

Kata-kata ini menjadi inspirasi untuk saya Fight jadi Kurus. Setelah menjalani program kurus dan Detox Shaklee. Alhamdulillah, kini saya berjaya kawal tahap kolestrol sihat.

Bacaan maintain bawah 5.2.bacaan dalam gambar tu masa program #ShakleeCares 6 Mei 2017

Namun ini bukanlah lesen untuk saya makan sesuka hati tapi inilah ikhtiar saya dalam menjaga nikmat kesihatan dan protection terbaik saya amik untuk maintain semestinya VIVIX!
Setiap titisan Vivix berharga menjadi pelindung pada sel sekaligus menyahkan kolestrol yang nk menempel

Bonus lain yang saya dapat selain kolestrol sihat adalah kesihatan kulit yang makin gebu licin, tenaga dan kecergasan semakin baik.

Berbaloi kan Vivix
Alhamdulillah saya pun jadikan Vivix supplemen harian buat ibu ayah dan keluarga saya

Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk buat belian terus dengan Shaklee.

 vivix shaklee



Anda berminat nak dapatkan harga PROMO bulanan bagi produk Shaklee? Ada cara mudah untuk dapatkan harga PROMO


 cara mudah dapatkan harga ahli shaklee


Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI,
Hubungi saya
Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
Whatsapp: 019-4320059
Instagram : shaklee.pengedar.sah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top