0
Bacaan kencing manis mak turun. Pagi semalam, mok Imma gi Hospital Kubang Kerian.

Nak ambil result darah. Hari tu dah pergi untuk ambik darah. Biasalah hospital kerajaan ambil masa sikit nak tau result darah kan.. Kene tunggu tarikh berikutnya baru boleh dapat tahu result.

Bila mok update result kat whatsapp group, 1 family happy dan bersyukur sangat. Sebab mok kata, bacaan kencing manis dah turun kepada 5.1!

Imma ingat lagi, 2 bulan lepas, Imma balik kampung. Masa tu ibu jari kaki mok luka dan bernanah. Risau sangat, sebab bernanah dan keluar air bisa. Bawa mok pergi klinik, doktor cek kencing manis mok 14. Doktor kata, at least nak 8 sebab mok memang dah lama menghidap kencing manis.. so doktor macam tak konfiden nak target turun banyak, tu yang doktor kata at least 8.

Masa tu baru 2 botol vivix mok makan, Imma bagitau mok, teruskan je makan. Imma akan kirim vivix kat mok tiap bulan. Masuk bulan April, Imma kirim botol ke 3 kat mok.

Alhamdulillah. Tak sangka pulak semalam bacaan kencing manis mok turun banyak. 5.1.. syukur sangat sangat.

Pastu, mok kata kolestrol jahat pun turun jugak, daripada 8 kepada 4. 😭😭

Syukur alhamdulillah. Hadiah untuk mok sempena Hari Ibu semalam.

Imma pesan kat mok, kalau consume vivix jangan tinggalkan ubat yang hospital bagi. Just makan macam biasa ubat hospital tu. Air kosong kene minum.

Syukur alhamdulillah.. happy sangat. Tq Allah, kerana izinkan semua ini berlaku. 😭

Kalau ada kawan-kawan yang ada mak menghidap kencing manis, Imma sangat rekomen bagi mak korang consume vivix. Serius, Imma boleh katakan pelaburan yang sangat samgat berbaloi. Lagi pun, mak kita sendiri juga yang sihat.

Botol ke 4 vivix bakal menyusul dengan ikatan reben dan kotak berbalut cantik, istimewa untuk bonda tersayang. 😘😘😘😘

Sayang mok. 😊

Healing crisis memang teruk gak.

Pening tak boleh nk bangun. Baring je.. rasa letih je badan

Dulu mak dah makan, pastu stop.. lepas kene sakit jantung bulan 12 hari tu, imma share dgn kakak beli vivix tuk mak. Pastu tak stop dah makan.

Sejak Imma bagi vivix kat mak, rezeki makin bertambah. Syukur sangat..

Tadi cakap telefon ng mak, mak kata, nak melompat rasa masa tau result darah. Sebab tak pernah turun sebanyak tu.

Macam mna nk pujuk mok minum vivix, syg katanya sbb mahal. Duk dlm peti ais je

Mula2 memang macam tu jugak sebenarnya.. tahun dulu memang macam tu lah.

Sampailaa bulan 12 lepas, mok Imma masuk hospital. Disahkan ada sakit jantung.

Mok memang down, dia tak sangka ada jantung. Sebelum tu ada kencing manis dan darah tinggi je. Semua bacaan tinggi.

Pastu imma cakap juga elok2, bagi mok testimoni2 yang dah berjaya tu.

Lama2 mok makan dan imma selalu follow up. Biasalaa orang tua, kadang terlupa.

Kalau anak follow up, pastu selalu share kisah2 mak kawan ke, ayah kawan ke, yang berjaya.. bagi dia semangat sikit

Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk buat belian terus dengan Shaklee.
 vivix shaklee


Anda berminat nak dapatkan harga PROMO bulanan bagi produk Shaklee? Ada cara mudah untuk dapatkan harga PROMO



 cara mudah dapatkan harga ahli shaklee


Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI,
Hubungi saya
Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
Whatsapp: 019-4320059
Instagram : shaklee.pengedar.sah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top