0

Kalau mengandung lepas tu berat naik banyak saja mulalah misi berleter.
Suruh minum air gula sebab nak cek kencing manis.
Kena cek tekanan darah selang sehari.
Kena cek air kencing kerap.
Aishhh... kenapalah sibuk sangat misi ni??
Suka hati akulah nak gemuk ke tak ni badan aku.
Sebenarnya misi tu bukan menyibuk.
Anda ada risiko tinggi kalau anda mengandung dengan overweight.

Pertama sekali takut ada kencing manis semasa mengandung.✅
Kedua risaukan darah tinggi semasa mengandung.✅
Ketiga risaukan sawan.✅
Risaukan bayi terlampau besar sehingga susah nak lahir. Boleh ada shoulder dystocia. Bayi terlekat nak keluar dari laluan bawah.✅

Ini semua membahayakan nyawa BAYI!!!
So jangan marah kalau misi berleter.
Saya tahu anda enjoy mengandung. Tapi enjoy dengan berhemah dan sihat ye.
Semuanya demi anak tersayang.
Alhamdulillah mengandung kali ni saya mula dengan set mengandung Shaklee sejak awal lagi.
Berat badan saya tak naik sebanyak dulu.
Selera makan terkawal sebab amalkan ESP drink dan supplements vitamin Shaklee.
Seronok tau macam ni. - Master Cip




Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk membuat pesanan atas talian (online).


 set hamil mengandung shaklee


Anda berminat nak dapatkan harga PROMO bulanan bagi produk Shaklee? Ada cara mudah untuk dapatkan harga PROMO


 cara mudah dapatkan harga ahli shaklee


Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI,
Hubungi saya
Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : shaklee.pengedar.sah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top