0

Bismillah. Korang mungkin sesetengah nya dah tahu cara nak buka akaun kedua di Maybank secara online. Untuk yang buat biz, akaun kedua ni penting untuk simpan keuntungan lepas jual produk. Takde lah kita tuan punya biz rompak duit biz kita sendiri kan 😡

Kalau belum tahu cara untuk buka akaun kedua Maybank, rujuk gambar ni



Kemudian bila dah buka akaun kedua tu dan dah ada keuntungan biz, camna nak transfer daripada akaun utama Maybank ke akaun kedua tu?

Langkah pertama
Login ke dalam m2u korang. Dan pilih Accounts & Banking


Langkah kedua
Click Transfers - kat menu belah kiri tu

 Langkah ketiga
Pilih Own Account Transfer


Langkah keempat
Dah boleh transfer daripada akaun utama ke akaun kedua m2u savers

 Langkah kelima
Isi maklumat
Boleh juga transfer daripada akaun kedua m2u savers ke akaun utama

 Langkah keenam
Click Confirm
 Langkah ketujuh
Berjaya transfer daripada akaun utama ke akaun m2u savers
 Boleh check di bahagian All Accounts




Anda berminat untuk mencuba PROMO FEBRUARI? Boleh klik gambar di bawah untuk membuat pesanan atas talian (online).

 Lecithin buy 1 free 1

 Alfalfa buy 1 free 1



Anda berminat nak dapatkan harga PROMO bulanan bagi produk Shaklee? Ada cara mudah untuk dapatkan harga PROMO


 cara mudah dapatkan harga ahli shaklee


Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI,
Hubungi saya
Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : shaklee.pengedar.sah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top