0
Bismillah. Nazra nak tanya ni, korang bekerja duduk kat kerusi hadap komputer/laptop lebih kurg 10jam sehari ke? Aishah ni dah 5hari sakit kat area pinggang rasa macam sakit tulang + sakit urat. Dia makan OSTEMATRIX 6biji sehari alhamdulillah kat tulang tengah-tengah pinggang tu tak sakit dah TAPII urat kiri kanan pinggang makk aihhh sakit, nak jalan pun macam nenek tua.

Lepas tu dia pegi klinik sebab tak tahan sangat, doktor bagi ubat saraf. Aishah ni terkejut, Doktor cakap ubat saraf sebab ubat saraf yang dia cakap tu adalah "VITA E + B-COMPLEX"





Kemudian dia terfikir daripada amek drug tu, lebih baik dia amek SHAKLEE. Kat rumah pun memang ada VITA-E dan B-Complex. Lagipun memang tahu segala mak nenek ingredients Shaklee is NATURAL !!🍃🍃🌿

Sebenarnya kita yang bekerja duduk kerusi 10-14 jam sehari memang perlukan supplement. Sekurang-kurangnya Vitamin E dan B-Complex dan seharusnya Vitamin E dan B-Complex keluaran Shaklee 😂

KENAPA SHAKLEE ??
💚 Shaklee – Always Safe
✅ Menjalani lebih 80,000 ujian kualiti setiap tahun.
✅ Potensi yang dijamin -> pengesahan dari pihak ketiga
✅ Keaslian dijamin -> 350 ujian pencemaran dilakukan terhadap
✅ SETIAP bahan botani
100% kepuasan dijamin.
.
💙 Shaklee – Always Green
➡️ Tiada perisa tiruan
➡️ Tiada pemanis tiruan
➡️ Tiada pewarna atau lemak trans
➡️ Tiada suapan tersembunyi
➡️ Tidak menjalani ujian terhadap haiwan
➡️ Tidak mengandungi bahan yang dilarang
➡️ Tidak mengandungi peluntur klorin.
.
💛 Shaklee – Always Work
👉 USD 250 juta dilaburkan terhadap ujian-ujian, kajian dan pembangunan (R&D)
👉 70 kajian klinikal telah diterbitkan
👉 60 orang saintis Shaklee
50th Anniversary Landmark Studies menunjukkan pengguna supplement Shaklee dalam jangka masa panjang memiliki kesihatan yang lebih baik dari mereka yang hanya mengambil multivitamin dan yang tidak mengambil supplement sama sekali.
.
Nazra
Pakar Shaklee Anda
019-4320059
Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk membuat pesanan atas talian (online).

 b-complex

 vitamin e shaklee



Anda berminat nak dapatkan harga PROMO bulanan bagi produk Shaklee? Ada cara mudah untuk dapatkan harga PROMO


 cara mudah dapatkan harga ahli shaklee

Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI,
Hubungi saya
Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : shaklee.pengedar.sah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top