0

Bismillah. Assalamuaalaikum. Allahu, harini dah masuk 4 Januari 2017. Harapnya masih belum terlambat untuk Nazra ucapkan Selamat Tahun Baru Masihi kepada anda semua. Bersempena Tahun Baru 2017 ni, pihak Management Shaklee buat promosi yang kaw-kaw gitu. Ada 5 promosi menarik untuk anda seperti

1. Promosi - Buy 6 Free 1 & Twin Pack Vivix



Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.

Ianya mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Vivix bertindak dalam 4 cara:

1. Mempertahankan sel (cell defense)
2. Memberi tenaga kepada sel (cell energy)
3. Memperbaiki sel (cell repair)
4. Meningkatkan prestasi sel (cell performance)

Nak jimat duit dan join ahli Shaklee secara percuma?



2. Buy 3 + 1 Vitalea for Children




3. EXTENDED MULTISTACK DISPENSER

Apakah kegunaannya?

Multistack ini sangat memudahkan Anda nanti untuk dijadikan tempat simpanan "ala-ala travel kit" seperti

✅Supplement atau
✅ Makanan atau ( contohnya bahan-bahan sandwich macam resepi shaklee bulan ni)
✅ Buah-buahan atau ( potong siap-siap)
✅ Brooch/kerongsang atau
Macam-macamlah! Ikutlah tahap kreatif minda kalian.

Paling penting ini BPA FREE 😋

4. EXTENDED YEAR END SPECIAL- BUY 1 + 1 Caratomax



Carotomax adalah campuran unik alpha-carotene,astaxanthin, beta-carotene, lutein, lycopene dan zeaxanthin yang menghasilkan carotenoid yang lengkap.

Apa itu Carotenoids?Carotenoids adalah pigmen yang membentuk warna sayur-sayuran seperti oren kepada carrot, tomato dan sebagainya.

Sumber yang mengandungi carotenoid adalah lobak, tomato, bayam, kentang dan lain-lain sayuran. Cara terbaik untuk mengekalkan kandungan carotenoid tersebut adalah dengan mengambil sayuran ini tanpa dimasak.

Antara kelebihan Carotomax :
  1. Untuk kesihatan retina mata - mengurangkan rabun
  2. Untuk kesihatan tulang
  3. Untuk kesihatan tisu kulit
  4. Membantu pembetukan sel darah putih dan sel darah merah
  5. Membantu pembentukan membran mukus
  6. Membantu mengekalkan sistem imunisasi badan yang sihat
Perbezaan Carotomax Shaklee

Vitamin A terdiri dari 2 jenis iaitu Vitamin A yang boleh kita dapat dari makanan seharian atau pun Provitamin A (yang dikenali sebagai carotenoids - the safe way to take Vitamin A) yang akan ditukarkan kepada Vitamin A bila badan memerlukan san akan disingkirkan dari tubuh jika berlebihan.

Perlu diingatkan, Vitamin A tidak boleh diambil secara berlebihan kerana ia merupakan salah 1 vitamin larut lemak dan jika diambil dalam dos belebihan, ia akan tersimpan disalam organ-organ dalaman kita terutama hati. Ianya boleh menjadi toksin sekiranya diambil berlebihan.

Carotomax Shaklee berbeza dari lain kerana ia dalam bentuk Provitamin A yang mana HANYA diaktifkan apabila ia diperlukan sahaja. Jadi tiada kes Vitamin A tersimpan dan menjadi toksin seterusnya membahayakan kesihatan.


5. JOM JOIN SHAKLEE!

Kepada yang belum lagi renew keahlian, sebaiknya renew keahlian Shaklee korang bulan ini untuk dapatkan shaker biru yang cantik ini.

Tambahan pula kini tawaran shaker ini juga layak kepada keahlian baru yang kali pertama mendaftarkan diri dengan Shaklee.


Milikinya segera! :)

Jangan lupa grab 5 tawaran istimewa ini.


Anda berminat nak dapatkan harga PROMO bulanan bagi produk Shaklee? Ada cara mudah untuk dapatkan harga PROMO

 cara mudah dapatkan harga ahli shaklee


Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI,
Hubungi saya
Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : shaklee.pengedar.sah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top