0

Dulu nana pernah diejek oleh adik sendiri, katanya muka nana hitam macam kasut kan. Sedih je rasa. Bila tengok je cermin sure rasa murung. Sejak kecik teringin nak ada kulit yang putih gebussss.. Tak bersyukur kan? Hahha baiklah mak mengaku sendiri sebab memang dulu tak bersyukur pon.. Sekarang dah insap

Tapi Alhamdulillah lah, asbab amek supplement Shaklee, boleh la merasa kulit cerah gebus sikit..

Nak kata cerah putih macam snow white tu tak la, tapi cerah la banding dulu..
Ingat lagi my downline sorang ni pernah cakap, "Nana dulu gelap gilaa.. Sekarang lagi cerah dari akak"

Itulah padahnya ada downlines yang kenal kita sejak dari zaman kegelapan dulu.. Takleh nak acah2 cerah semulajadi sebab dia tahu kulit kita dulu macam mana hahahhaha 😝

Tapi yang bagusnya, benda ni membuktikan yang supplement Shaklee ni betul2 MENJADI and TERBAIK la kan? 😄

Tak payah g suntik2 kolagen, tak payah buat bleaching ke apa.. Kos pun jauhhhhh lagi MURAH daripda buat semua tu..

Tapi hasilnya, macam buat rawatan dekat pusat kecantikan..

Bezanya, bila amek supplement Shaklee seperti KOLAGEN & VIVIX ni, dia membantu mencantikkan secara SEMULAJADI..

So takdela bahan kimia tahpape masuk badan.. Kulit cantik sekarang je tapi belakang hari merana 😂

Sekarang Alhamdulillah memang puas hati dengan kulit terkini.. Tak sabar nak tunggu hujung bulan, sebab nak tengok apa jadi dekat kulit leps MISI SEBULAN MASKER KOLAGEN nih 😘😘

Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk membuat pesanan atas talian (online).

 Collagen Vivix



Anda berminat nak dapatkan harga PROMO bulanan bagi produk Shaklee? Ada cara mudah untuk dapatkan harga PROMO

 cara mudah dapatkan harga ahli shaklee


Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI,
Hubungi saya
Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : shaklee.pengedar.sah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top