0

Ramai yang keliru dan tak tau mana satu produk Collagen yang nak dipilih. Ye la, sebab ada banyak sangat kan produk Collagen kat dalam pasaran. Rileks, kami sedia membantu dengan Tips Memilih Collagen yang berikut

1. Sumber kolagen terbaik yang durable dan tahan lasak 😊



Sisik ikan merah di laut dalam mempunyai antara sumber collagen terbaik yang elastik dan durable. Kalau boleh elakkan collagen dari sumber tumbuhan kerana hasilnya tidak seberapa/kureng superior 😊

2. Pilih yg bersaiz kecil untuk penyerapan cepat dan optimum TANPA mengubah struktur asal collagen

-Ini salah satu sebab kenapa effect collagen shaklee sangat cepat. Molekul kecil, penyerapan maksimum, efek pun wow 😉
-Sesetengah collagen saiz besar, poor absorption. Jangan hairan jika makan bertong-tong pun tak nampak kesan sebab collagen tu disingkir semula bila tak dapat diserap 😐

3. Kombinasi collagen + hyaluronic acid + elastin menjadikan collagen lebih berkesan terutama bagi orang yang ambik untuk joint pain, sebab hyaluronic acid dan elastin komponen penting dalam joints/sendi.

Alhamdulillah customer kami lepas kotak ketiga dah hilang joint painnya 😊
Yang lepas 4 sachet dah kurang simptom pun ada...placebo kah? 😂😂😂

Tapi..kalau dah severe OA, wear and tear...maybe kena operate ganti sendi baru 😢

4. Pilihlah yg clinically tested. Bukan hanya testimoni semata. Walaupun testimoni Collagen Shaklee memang tak terbilang, satu lagi sebab kukuh kerana ianya research-based 😉







Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk membuat pesanan atas talian (online).

 collagen shaklee



Anda berminat nak dapatkan harga PROMO bulanan bagi produk Shaklee? Ada cara mudah untuk dapatkan harga PROMO

 cara mudah dapatkan harga ahli shaklee


Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI,
Hubungi saya
Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : shaklee.pengedar.sah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top