24.12.16

Set Detox Shaklee : Jerawat Hilang, Parut Pun Takda

Apa perasaan korang bila kulit muka korang ada masalah jerawat yang boleh kata kronik, tapi dalam masa SEBULAN je boleh jadi licin macam ni? Ohsem kan? Of course lah ohsemmm..

Nana yang haritu ada jerawat seketol dekat pipi pun dah rasa bersyukur sangat2 bila jerawat hilang.. Ini pulak kalau memang tengah ada masalah kulit.. Mesti happy sangat dapat hasil macam ni :)

Caranya? Yes, dengan SET DETOX SHAKLEE..

Dua supplement je yang sis ni amal, terus dapat hasil macam ni dalam masa sebulan..

Kalau lepas ni dia continue dengan ESP, VITAMIN C, VITAMIN E & KOLAGEN, confirm lepas ni memang terus kulit flawless glowing gebu tau 😊

Apapun, meh kita berkenalan dengan Set Detox Jimat ni

Herb Lax mengandungi daun senna yag berfungsi untuk mengelakkan sembelit kerana sangat bagus untuk kesihatan usus dan lancarkan sistem pencernaan. Semasa Detox Program, usus yang sesak dengan toksin dan bahan lain yang menyekat pergerakan usus akan cuba disingkirkan.




Selain daun senna, herblax juga mengandungi herba-herba terpilih untuk membantu pelawasan, elak sembelit dan meningkatkan kesihatan usus.

Alfalfa Complex

Kebaikan Alfalfa bantu untuk Detox Shaklee Style

Daun Alfalfa tinggi nutrien kerana akarnya yang panjang dan dalam, dapat menyerap pelbagai mineral. Alfalfa membantu melawan keasidan ( asid ) yang terjadi akibat toksin yang berlebihan dalam badan dan turut membantu menurunkan berat badan.

Kandungan klorofil dan nutrisi dalam Alfalfa Complex menjadikannya diuretik semulajadi iaitu agen penyahtoksin sejak turun temurun. Alfalfa juga bantu tingkatkan sistem penghadaman dan mengurangkan bau badan.

Kalau anda nak amek Set Detox yang lengkap pun boleh. Dengan Set Detox Lengkap ni, automatik anda akan jadi ahli dan diserap masuk ke dalam group support Detox yang mana dah ramai membuktikan Set Detox boleh menghilangkan jerawat serta menurunkan berat badan.

 Set Detox Shaklee



Anda berminat nak dapatkan harga PROMO bulanan bagi produk Shaklee? Ada cara mudah untuk dapatkan harga PROMO

 cara mudah dapatkan harga ahli shaklee


Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI,
Hubungi saya
Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : shaklee.pengedar.sah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading

20.12.16

4 TIPS MEMILIH COLLAGEN


Ramai yang keliru dan tak tau mana satu produk Collagen yang nak dipilih. Ye la, sebab ada banyak sangat kan produk Collagen kat dalam pasaran. Rileks, kami sedia membantu dengan Tips Memilih Collagen yang berikut

1. Sumber kolagen terbaik yang durable dan tahan lasak 😊



Sisik ikan merah di laut dalam mempunyai antara sumber collagen terbaik yang elastik dan durable. Kalau boleh elakkan collagen dari sumber tumbuhan kerana hasilnya tidak seberapa/kureng superior 😊

2. Pilih yg bersaiz kecil untuk penyerapan cepat dan optimum TANPA mengubah struktur asal collagen

-Ini salah satu sebab kenapa effect collagen shaklee sangat cepat. Molekul kecil, penyerapan maksimum, efek pun wow 😉
-Sesetengah collagen saiz besar, poor absorption. Jangan hairan jika makan bertong-tong pun tak nampak kesan sebab collagen tu disingkir semula bila tak dapat diserap 😐

3. Kombinasi collagen + hyaluronic acid + elastin menjadikan collagen lebih berkesan terutama bagi orang yang ambik untuk joint pain, sebab hyaluronic acid dan elastin komponen penting dalam joints/sendi.

Alhamdulillah customer kami lepas kotak ketiga dah hilang joint painnya 😊
Yang lepas 4 sachet dah kurang simptom pun ada...placebo kah? 😂😂😂

Tapi..kalau dah severe OA, wear and tear...maybe kena operate ganti sendi baru 😢

4. Pilihlah yg clinically tested. Bukan hanya testimoni semata. Walaupun testimoni Collagen Shaklee memang tak terbilang, satu lagi sebab kukuh kerana ianya research-based 😉







Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk membuat pesanan atas talian (online).

 collagen shaklee



Anda berminat nak dapatkan harga PROMO bulanan bagi produk Shaklee? Ada cara mudah untuk dapatkan harga PROMO

 cara mudah dapatkan harga ahli shaklee


Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI,
Hubungi saya
Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : shaklee.pengedar.sah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading

8.12.16

Perbezaan Produk Shaklee

Shaklee adalah jenama dipercayai di dalam industri suplemen tambahan. Selama lebih 100 tahun Shaklee telah menerajui masa, inovasi melalui sains dan telah mencipta suplemen mampu dimiliki yang paling tulen dari sumber semulajadi dan paling maju dari segi teknologi dan terbukti secara klinikal.

Tidak ada syarikat seumpamanya yang dapat menandingi pencapaian Shaklee dari segi inovasi saintifik dan terbitan kajian klinikal keatas produk yang dicipta dan dipasarkan.

Lebih 125 kertas kerja saintifik telah diterbitkan. Malahan lebih 100 artikel-artikel ini telah diterbitkan dalam peer-review scientific journal termasuk Journal of the American Medical Association, The New England Journal of Medicine dan beberapa jurnal lagi.



Setiap produk yang dihasilkan oleh Shaklee harus melalui 4 proses ini:

  1. Kajian santifik dan rasionalisasi (Scientific review and rationale)
  2. Penilaian daripada penyelidikan pihak ketiga terbaik dunia (Assessment of world-best third-party research)
  3. Kajian klinikal bebas di university-universiti terkemuka (Independent clinical studies at leading universities)
  4. Perbincangan dengan Lembaga Penasihat Saintifik yang terkenal (Consultation with our renowned Scientific Advisory Board)

Sebelum produk Shaklee memasuki pasaran, ia mesti lulus 5 ujian ini:

  1. Mengandungi bahan-bahan mentah daripada sumber yang sangat tulen dan semulajadi.
  2. Menyediakan dos yang tepat bagi setiap kandungan utama.
  3. Dicipta agar dos yang dijanjikan dapat diperolehi secara konsisten.
  4. Mempunyai prestasi melebihi piawaian farmaseutikal yang ditetapkan oleh industri.
  5. Melalui ujian sebelum dan selepas pembuatan melangkaui apa yang ditetapkan oleh industri.

Perbezaan Shaklee

  1. Lebih 350 ujian saringan bahan berbahaya dijalankan bagi setiap bahan botanikal baru.
  2. Lebih 100,000 ujian kualiti dijalankan setiap tahun.
  3. Lebih 250 ujian racun perosak dijalankan menjangkaui piawaian farmaseutikal yang digariskan oleh United States Pharmacopeia (USP).
  4. Lebih 125 terbitan saintifik bertulis dan dibentangkan.
  5. Pengguna Shaklee selama 20 tahun dikaji dalam Landmark Study dan didapati menunjukkan kesihatan yang lebih baik berbanding mereka yang tidak mengamalkan suplemen.
  6. Dikilangkan pada gred farmaseutikal.
  7. Tidak sesekali menjalankan ujian terhadap haiwan.

Perbezaan Shaklee yang tidak ada di syarikat lain.

Kajian Klinikal

Sejak 30 tahun lalu, penyelidikan saintifik telah menjadi telah menjadi sebahagian daripada strategi korporat Shaklee. Komitmen dalam menjalankan penyelidikan saintifik dan klinikal inilah yang telah membezakan Shaklee dengan pesaing dan telah melahirkan lebih daripada 125 laporan saintifik dan diterbitkan untuk jurnal saintifik bagi rujukan para saintis yang mengiktiraf produk Shaklee selamat digunakan dan berkesan.



Rata-rata syarikat mendakwa bahawa produk mereka berkesan, tetapi di Shaklee, ianya dibuktikan. Ianya semulajadi, berkesan dan proven.

Sejarah Kejayaan Shaklee

  1. Forrest C Shaklee membangunkan Vitalized Minerals, multivitamin pertama di dunia.
  2. Shaklee memperkenalkan Basic-H Concentrated Organic Cleaner, salah satu pencuci boleh dibiodegrasi dan tidak bertoksik yang pertama.
  3. Forrest C Shaklee mencipta Protein Segera iaitu salah satu rumusan pengasingan protein soya pertama di dunia.
  4. Shaklee memperkenalkan Vitamin C berasaskan tumbuhan yang pertama di dunia yang mempunyai sistem pembebasan terkawal yang mampu kekal selama 5 jam di dalam darah.
  5. 121 medal yang membuktikan meningkatkan prestasi atlet dan explorer.
  6. Dipilih oleh NASA pada tahun 1993 untuk membangunkan dan membekalkan minuman penghidratan semula AstroAde mengikut keperluan angkasawan yang digunakan sehingga ke hari ini.
  7. Pada tahun 2000, Shaklee menjadi syarikat pertama dunia yang memperolehi pensijilan Climate Neutral kerana mengimbangi sepenuhnya pembebasan CO2 di mana ia menghasilkan impak sifar bersih pada alam sekitar.
  8. Shaklee memperkenalkan satu daripada formula keimunan penggalak interferon pertama di dunia yang dinamakan NutriFeron.
  9. Kajian terbesar Landmark Study terhadap pengguna suplemen yang dijalankan dengan gabungan pengkaji daripada UC Berkeley School of Public Health menunjukkan bahawa mereka yang mengambil suplemen Shaklee memiliki kesihatan yang lebih baik berbanding mereka yang tidak mengambil suplemen ataupun mengambil suplemen jenama lain.

Inovasi Shaklee selama 100 tahun yang terhasil melalui komitmen Saintis Shaklee.
Fakta di atas membuktikan Shaklee bukan sekadar menjual produk kesihatan malahan memastikan setiap produk yang dipasarkan memberi manfaat kesihatan kepada penggunanya.



Kini anda tidak perlu ragu-ragu untuk menjadikan Produk Shaklee regimen kesihatan seharian anda. Shaklee dijamin SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI.

Anda berminat nak dapatkan harga PROMO bulanan bagi produk Shaklee? Ada cara mudah untuk dapatkan harga PROMO

 cara mudah dapatkan harga ahli shaklee


Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI,
Hubungi saya
Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : shaklee.pengedar.sah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading

6.12.16

Dulu Diejek Muka Hitam Macam Kasut


Dulu nana pernah diejek oleh adik sendiri, katanya muka nana hitam macam kasut kan. Sedih je rasa. Bila tengok je cermin sure rasa murung. Sejak kecik teringin nak ada kulit yang putih gebussss.. Tak bersyukur kan? Hahha baiklah mak mengaku sendiri sebab memang dulu tak bersyukur pon.. Sekarang dah insap

Tapi Alhamdulillah lah, asbab amek supplement Shaklee, boleh la merasa kulit cerah gebus sikit..

Nak kata cerah putih macam snow white tu tak la, tapi cerah la banding dulu..
Ingat lagi my downline sorang ni pernah cakap, "Nana dulu gelap gilaa.. Sekarang lagi cerah dari akak"

Itulah padahnya ada downlines yang kenal kita sejak dari zaman kegelapan dulu.. Takleh nak acah2 cerah semulajadi sebab dia tahu kulit kita dulu macam mana hahahhaha 😝

Tapi yang bagusnya, benda ni membuktikan yang supplement Shaklee ni betul2 MENJADI and TERBAIK la kan? 😄

Tak payah g suntik2 kolagen, tak payah buat bleaching ke apa.. Kos pun jauhhhhh lagi MURAH daripda buat semua tu..

Tapi hasilnya, macam buat rawatan dekat pusat kecantikan..

Bezanya, bila amek supplement Shaklee seperti KOLAGEN & VIVIX ni, dia membantu mencantikkan secara SEMULAJADI..

So takdela bahan kimia tahpape masuk badan.. Kulit cantik sekarang je tapi belakang hari merana 😂

Sekarang Alhamdulillah memang puas hati dengan kulit terkini.. Tak sabar nak tunggu hujung bulan, sebab nak tengok apa jadi dekat kulit leps MISI SEBULAN MASKER KOLAGEN nih 😘😘

Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk membuat pesanan atas talian (online).

 Collagen Vivix



Anda berminat nak dapatkan harga PROMO bulanan bagi produk Shaklee? Ada cara mudah untuk dapatkan harga PROMO

 cara mudah dapatkan harga ahli shaklee


Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI,
Hubungi saya
Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : shaklee.pengedar.sah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading

5.12.16

Purchase With Purchase Shaklee Disember 2016


Purchase With Purchase produk Shaklee bagi bulan Disember 2016.

Ada 2 produk yang sangat best bulan ini untuk anda dapatkan. Kedua-duanya sangat cantik dan menarik.

1. Pembelian Carotomax dan PERCUMA 1



Bagi setiap pembelian bernilai 150uv dalam 1 resit, anda layak untuk membeli Carotomax 1 botol dan mendapat 1 botol lagi secara PERCUMA. Harga Carotomax cuma rm62.54

Apa khasiat dan kebaikan Carotomax?

CarotoMax shaklee adalah hasil gabungan 6 jenis karotena yang diekstrak dari sayuran dan buah-buahan yang tinggi sifat antioksidan seperti biji anggur, brokoli, tomato, rumpai laut, kentang dan minyak sawit.

Satu kapsul CarotoMax juga membekalkan lebih 13mg kebaikan karotenoid semulajadi yang sangat bagus untuk kesihatan. Dalam setiap kapsul CarotoMax Shaklee ini kita akan mendapat semua khasiat 6 jenis karotena yang memberikan kebaikan karotenoid yang lengkap yang sukat untuk didapati daripada diet harian.

6 jenis karotena

Alpha Carotene – untuk penglihatan malam, menjaga kesihatan mata, menghalang degenerasi penglihatan
Beta Carotene – memperbaiki kulit, mempercepatkan pemulihan luka, mempertingkatkan sistem imunisasi, mengurangkan risiko kanser usus, payudara dan prostat.
Astaxanthin – pigmen di dalam alga & fitoplankton yang memberikan warna pink pada ikan salmon, tetapi Shaklee telah menuai karotenoid astaxanthin dari mikroalga laut, sumber yang tulen. Ia membantu melindungi oksidasi kolesterol LDL.
Lycopene – bersifat antioksida, menghalang penuaan organ, mengurangkan penyakit kelenjar prostat, untuk kesihatan serviks, jantung dan menguatkan sistem imun.
Lutien – menghalang katarak, glaucoma, AMD (penyakit macular berkaitan umur)
Zeaxanthin – melindungi mata, menhalang cahaya gelombang biru pendek berbahaya, mengurangkan risiko kanser ovari & payudara termasuk endometriosis & serviks.

Secara ringkas CarotoMax sangat baik untuk kesihatan termasuk
Kesihatan retina mata – membantu mengurangkan rabun
Kesihatan tisu kulit
Kesihatan sel darah putih dan merah
Kesihatan tulang
Membantu dalam pembentukan membran mukus
Meningkatkan sistem imunisasi badan
Membantu meningkatkan antioksidan

Siapa perlukan CarotoMax ini?
Lelaki dan perempuan
Mereka yang ada masalah mata seperti rabun dan silau
Mereka yang kurang makan sayur dan buah. Vitamin untuk mata kebanyakan dari buah-buahan
Mereka yang ada masalah kulit
Mereka yang masalah katarak dan Gluacoma
Mereka yang masalah eyebag atau mata bengkak
Pesakit kanser

2. Pembelian Pill Stack



Stack ini sama juga, maknanya anda wajib ahli Shaklee dan perlu membuat pembelian sebanyak 150uv. Automatik anda layak untuk membeli stack ini pada harga rm13.78. Stack ini sangat sesuai untuk diisi dengan pil/tablet/kapsul Shaklee untuk dibawa travel

Anda berminat nak dapatkan harga PROMO bulanan bagi produk Shaklee? Ada cara mudah untuk dapatkan harga PROMO

 cara mudah dapatkan harga ahli shaklee


Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI,
Hubungi saya
Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : shaklee.pengedar.sah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading

Promosi Shaklee Disember 2016 Collagen Powder


Apabila kita bertambah umur, elastisiti kulit kita semakin berkurangan dan kulit kita semakin kendur. Ini disebabkan oleh bahan dipanggil kolagen.

Apakah Kolagen

Kolagen adalah sejenis protein yang diperlukan oleh tubuh badan untuk menyokong tisu badan kita bagi mengekalkan keremajaan dan keanjalan kulit. Semasa kita bayi, kandungan kolagen adalah sangat tinggi, sebab itulah kulit bayi lebih anjal dan cantik. Tapi apabila usia kita melewati 25 tahun dan keatas, penghasilan collagen semakin berkurangan. Bila kurang kolagen, sokongan kepada tisu badan kita semakin berkurangan. Lama kelamaan, kita boleh nampak adanya kedutan di tepi mata, tangan dan kaki. Cuba tengok nenek datuk kita, boleh nampak adanya kedutan yang ketara pada tangan dan muka mereka kan. Itulah tandanya badan kekurangan collagen.

Tubuh secara semulajadi menghasilkan kolagen yang diperlukan, tetapi pengeluaran ini secara beransur-ansur terganggu sebagai sebahagian daripada proses penuaan semulajadi. Wanita menghasilkan kolagen kurang daripada lelaki, dan kolagen ini hilang pada kadar kira-kira 1% setahun. Ini bermakna bahawa seorang wanita secara semulajadi kehilangan hampir separuh daripada kolagen dari kulitnya pada usia 50 tahun.

Kolagen juga akan terjejas oleh tekanan alam sekitar seperti terdedah kepada cahaya matahari, pemakanan, kerosakan kulit, dan pendedahan kepada toksin seperti pencemaran, asap rokok dan lain-lain. Dengan menurunnya kolagen, kulit kehilangan keanjalan semulajadinya dan keanjalan, dan garis-garis halus, kedut dan kendur muncul.

Tahap kolagen juga memberi kesan kepada tulang, dan gambar ini (kanan) menunjukkan bagaimana kehilangan kolagen memberi kesan kepada bentuk muka dalam kemerosoton penuaan yang melampau.

Jadi bila kolagen berkurangan apa yang perlu kita buat? Saya suka merujuk kepada kajian klinikal berkenaan keperluan pengambilan suplemen kolagen. Betulkah pengambilan suplemen kolagen boleh membantu mencukupkan keperluan nutrisi kolagen manusia?

Benarkah Pengambilan Kolagen Tambahan Boleh Membantu?

Banyak kolagen di pasaran kan? Samada yang diminum/makan, atau kolagen yang disapu pada kulit. Soalnya benarkah ini berkesan? Kolagen adalah sejenis protein yang apabila dimakan, dipecahkan oleh sistem penghadaman menjadi asid amino yang akan digunakan semula oleh sel-sel mengikut keperluan mereka.

Kebaikan dan Manfaat Shaklee Collagen Powder

Berbanding kolagen lain di pasaran, kenapa Shaklee Collagen Powder sangat baik dan istimewa?



Merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen. Ia merupakan kolagen berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Shaklee RSS (red snapper scale atau sisik ikan merah) terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan. Dalam satu kajian klinikal, selepas penggunaan selama 8 minggu, hasil menunjukkan kulit menjadi lebih baik secara keseluruhan.

Kolagen bermolekul sangat ringan iaitu kira-kira 1,000 dalton dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Mudah larut dalam minuman dan makanan kegemaran anda. Satu sachet untuk satu hidangan bagi memudahkan anda menyediakannya pada bila-bila dan dimana-mana jua.

Ramuan Hebat Shaklee Collagen Powder



Gabungan 7 bahan utama untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan dalaman dan luaran iaitu:

1. Ekstrak biji benih Camelia Japonika
Mengandungi asid oleik yang sangat membantu sebagai emolien dan pelembap kulit
Mengandungi isoflavon sebagai bahan antioksidan semulajadi yang melindungi kulit dari radikal bebas.

2. Ekstrak Pfaffia
Menyokong pembentukan kolagen dan asid hialuronik yang berkemampuan tinggi dalam mengikat jumlah air yang besar
Berperanan dalam menghidratkan tisu
Membuatkan kulit lembut, lembap dan licin.

3. Kolagen Ikan
Sumber premium kolagen
Kadar penyerapan lebih tinggi
Sumber kurang terdedah kepada pencemaran berbanding kolagen dari haiwan dan daratan

4. Ekstrak kerang-kerangan
Penting dalam sintesis bendalir sinovio bagi melicinkan pergerakan sendi
Melembapkan mata
Melegakan ketidakselesaan mata

5. Lactobacillus Acidophilus
Membantu mengimbangi mikroflora usus
Memudahkan pembinaan semula sistem usus sihat bagi meningkatkan penyerapan kolagen

6. Vitamin C
Menggalakkan pengeluaran kolagen
Bahan antioksidan yang membantu melawan radikal bebas yang boleh merosakkan kulit

7. Vitamin B
Membantu proses metabolisme lemak, protein dan karbohidrat untuk menghasilkan tenaga yang diperlukan dalam pembentukan kolagen.

Promosi Shaklee Collagen Powder Disember 2016



Ada 2 promosi seperti biasa:

1. Beli 6 Percuma 1

Dengan setiap pembelian 6 kotak Collagen Powder, anda bakal menikmati:

PERCUMA 1 kotak Collagen Powder bernilai RM316
PERCUMA keahlian Shaklee bernilai rm80
PERCUMA kos penghantaran dengan pos bernilai rm10.60 (semenanjung)
CASH BONUS lebih daripada rm100
Jimat sehingga lebih RM800. Siapa ambil ni memang bertuah woi.

2. Beli 2 Dapat Diskaun 5%

Jadi jangan risau, jika belum mampu dengan pilihan pakej #1, boleh rebut pakej kedua ni dan nikmati penjimatan sehingga 5%.

3. Beli 3 Kotak

Kalau nak lagi jimat, saya cadangkan beli 3 kotak Collagen Shaklee. Apa yang anda akan dapat?

PERCUMA keahlian Shaklee bernilai rm80
PERCUMA kos penghantaran dengan pos bernilai rm10.60 (semenanjung)
CASH BONUS lebih daripada rm30
Diskaun 5% bagi 2 kotak Collagen Powder

Anda berminat nak dapatkan harga PROMO bulanan bagi produk Shaklee? Ada cara mudah untuk dapatkan harga PROMO

 cara mudah dapatkan harga ahli shaklee


Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI,

Hubungi saya
Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : shaklee.pengedar.sah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading