0

Tahun 2015 adalah tahun ke 5 sebenarnya saya mengenali Shaklee,saya betul-betul konsisten ambil Shaklee pada tahun 2012,bila migraine saya menyerang. Sebelum saya mula dengan Shaklee, saya dah puas makan ubat hospital semua ubat apa sahaja yang doktor bagi saya makan.

Tetapi migraine saya tetap tidak reda. Jika hilang pun..hanya seketika sahaja.

Bermula dengan Shaklee, bila upline saya sekarang memperkenalkan vitamin untuk migrain iaitu ESP dan B-Complex. Bagi cuba dulu. Ummi kata barang sampai nanti terus minum.

Bagaikan magic.....
Barang sampai di tangan saya tidak lengah lagi...membancuh susu ESP dan ambil B-Complex...saya niat jika ia membantu ..Ya Allah, pulihkanlah aku........

Kuasa Allah swt.....

Mungkin saya tengah sakit....dan menahan sakit sekian lama.....bila saya minum susu ESP dan B-Complex tu...dua hari saya rasa ringan sangat kepala. Bangun pagi pun senang...bukan apa...masa migraine saya tak larat nak angkat kepala.

Alhamdulillah
Syukur pada mu Ya Allah...
Sehingga kini saya rasa sangat hebat dengan SHAKLEE.

Sekarang bukan sahaja ESP dan B-Complex. Semua antara product Shaklee saya ambil.
Kerana saya tahu Shaklee TERBAIK .

Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk membuat pesanan atas talian (online).




Anda berminat nak dapatkan harga PROMO bulanan bagi produk Shaklee? Ada cara mudah untuk dapatkan harga PROMO

 cara mudah dapatkan harga ahli shaklee


Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI,

Hubungi saya
Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : shaklee.pengedar.sah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top