0

Nana masih ingat lagi waktu dulu-dulu, waktu sekolah.. Boleh dikatakan kulit nana agak gelap.. Even dalam keluarga pun memang lah nana paling gelap banding yang lain..

Sebab tu waktu sekolah dulu nana punya keyakinan diri sangat rendah.. Teringat lagi waktu form 3.. Rasanya jarangggg sangat2 nana bercakap dengan budak lelaki dalam kelas..

Nana ingat lagi, waktu tu dalam kelas.. Nana duduk dekat meja paling belakang dalam kelas.. Sebab nana budak baru.. Baru pindah Taiping waktu tu.. Then belah kanan (row meja lain) meja budak lelaki..

Pernah one time ni kepala pen nana jatuh bawah kerusi kawan kelas ni.. Tapi disebabkan malu and takut sangat plus taknak bercakap dengan lelaki, nana biar je kepala pen tu dekat situ sampai lah waktu rehat.. Then masa budak lelaki dah takde dalam kelas baru nana pergi kutip hahahha

Sadis kan? betapa rendahkan keyakinan diri nana dulu.. Sampai jadi segan sangat dengan orang especially lelaki..

Keadaan berubah lepas nana bersama Shaklee Alhamdulillah.. Besar sangat2 perubahan sampai nana pun kadang2 tak percaya..

Kulit yang gelap now alhamdulillah dah semakin cerah.. Kulit yang dulunya kusam and menggelupas kini mula berseri dan lembap.. Syukur Alhamdulillah :”)

Thank you to Allah.. Thank you to Shaklee..

Thank you to Shaklee products yang banyak membantu transformasi diri nana

❤ ESP
❤ Kolagen
❤ Vitamin C
❤ Vitamin E
❤ Vitalea
❤ Nutriwhite Skincare
❤ Vivix

Untuk anda yang pernah alami LOW SELF ESTEEM macam nana yang disebabkan oleh fizikal diri, jangan risau, masih ada peluang untuk berubah! 😊

InshaAllah nana akan bantu anda, guide sehingga anda mendapat kulit idaman.. Niatkan dalam hati bukan untuk orang lain tapi untuk diri sendiri, untuk sedap mata suami memandang hehe..

Bila keyakinan diri tinggi, kita pun confident untuk berhadapan dengan masyarakat dan memudahkan urusan kita kan 😊

Buat anda yang serious untuk BERUBAH,

Buat anda yang serious untuk BERUBAH,

Hubungi saya
Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : shaklee.pengedar.sah
PM kami di


Anda berminat nak dapatkan harga PROMO bulanan bagi produk Shaklee? Ada cara mudah untuk dapatkan harga PROMO

 cara mudah dapatkan harga ahli shaklee

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top