0

Dulu saya consume set utk BF. Alfalfa dgn ESP. dan saya berjaya full BF anak no 2. Dalam masa ambk set ni saya rasa seluruh bahagian sendi saya cam berdenyut2. Sampai la bulan 6 saya gi jumpa doktor panel saya. Doktor suspek uric asid saya tinggi dan dia ada tanya samada saya ada amek apa-apa susu yang berasaskan soya tak. Mungkin sebab dia tahu saya concern Shaklee kot. Saya cakap yer. Jadi doktor amek sample darah untuk test uric asid dan nasihatkan saya suruh stop dulu dan pantang makan apa-apa makanan yg menyumbang kepada masalah gout.

3 ari selepas ambil sample darah, pihak panel call untuk saya jumpa doktor untuk explain pasal result uric asid saya. Memang saya terkejut sebab kandungan uric asid dalam badan saya memang tinggi..bacaan dia 4.78MMOL sedangkan normal read untuk Female antara 1.55-3.59

Memang terkejut...jadi doktor nasihatkan saya untuk jaga pemakanan...dan next appointment 3 bulan selepas tu...
Doktor bekalkan saya ubat tahan sakit dan ubat gout...memang saya tak makan laaa...saya just terfikir set gout jer..

Hari yang sama juga saya amek set gout..budget set..Omega Guard dan Alfalfa Complex... Alhamdulilah...selepas concern 3 bulan..sample ke 2 darah di ambil dan reading makin menurun..ke 3.3MMOL...

Alhamdulilah sampai sekarang saya still ambk set ni..tapi saya stop Alfalfa sebab pregnant.. Memang agak risau sebab usia baru nak masuk 30 dah kena gout...
.

Syukur sangat sebab sekarang saya bebas dari GOUT..
.

Tq Shaklee...sebab menyedarkan saya dari awal...kalau saya tak amek set BF mesti saya tak dapat detect yang saya ada gout...

Shaklee membantu saya mengesan penyakit..Shaklee juga membantu saya menyelesaikan masalah saya...

Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk membuat pesanan atas talian (online).

 set gout shaklee



Anda berminat nak dapatkan harga PROMO bulanan bagi produk Shaklee? Ada cara mudah untuk dapatkan harga PROMO

 cara mudah dapatkan harga ahli shaklee

Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI,

Hubungi saya
Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : shaklee.pengedar.sah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top