0
Kisahnya, customer ni dulu ada pakai satu produk kecantikan ni.. Yang problemnya beliau tak boleh tak pakai.. Skip ke pakai skincare ni muka jadi teruk.

Masa pakai memang cantik. Tapi bila tak pakai kulit jadi teruk. Setahu nana itu tanda-tanda skincare yang banyak chemical. Wallahualam.

Nak dijadikan cerita beliau amek Vitamin C Shaklee dan cuba stop pakai skincare tu. And sampai sekarang kulit masih keKAL CANTIK dan tak berjerawat macam selalu.

Alhamdulillah. Ini kerana Vitamin C berfungsi menghsilkan kolagen pada badan. So kolagen membantu kulit untuk terhindar daripada masalah kulit.

Best kan? Sebotol dah lah MURAH GILA, TAHAN LAMA, BERKESAN dan TERBAIK pulak tu.

Tambah2 tengah promo ni. Laaaagi lah murah!

Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk membuat pesanan atas talian (online).

 vitamin c shaklee



Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI,

Hubungi saya
Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : shaklee.pengedar.sah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top