0
Rasa menyesal minum ESP!
Dah kenapa pulak ni? Buang tebiat ke apa? Selalu puji melangit.
Sebabnya....

SEBAB ESP LA KITA TAK SELERA MAKAN TADI TAUUU 😭😭

Selalu kalau masak sup ayam + carrot + cendawan nana akan tambah berkali-kali.. Sebab memang sejenis yang suka makan sup2 nih..
Tapi harini takkkkkkk!

Nasik pun sejemput je yang ku mampu telan..
Rasa membazir je 😭😭

Ni semua salah ESP!!
Minum ESP habis perot jadi KENYANG!
Bila kenyang, makan pun kurang selera lah..

Kalau cenggini, karang KURUS cemanaaa?? 😭😭
Gatei je kannnn hahahha
Saje je nak buat korang berbulu baca entri blog petang ni hahahha

Ada yang meluat ke? 😋😋

Actually memang bila minum ESP, selera makan akan terbantut sikit.. Sebba perut rasa kenyangggg!
Sebab tu lah ESP sesuai samgat untuk mereka yang nak KURUS!

Sebab bila minum ESP, rasa kenyang yang berpanjangan, selera makan kurang.. No wonder lah boleh kurus 😊

MALANGNYA, ESP dah nak habis dah promo dia uolls..
Seminggu lebih je lagi haa 😢

Siapa yang belum grab, meh la grab lekas lekas naaa.. Sementara promosi masih berlansung..
Untuk harga promosi, boleh lah hubungi kami ye

Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk membuat pesanan atas talian (online).

 ESP shaklee



Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI,

Hubungi saya
Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : shaklee.pengedar.sah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top