0



Pelanggan saya yang sorang ni setiap hari mai report kat saya. Semalam report berat susut lagi 1kg
Pagi ni banyak betul laporannya !!

Mula-mula beliau cerita dulu mata putih beliau warna kuning dari zaman sekolah. Rupa dab macam penagih dadah sebab lesu sangat. Sejak ambik Shaklee, semalam dia perasan mata kuning tu dah jadi putih !

Ok. Bab mata kuning ni ada kaitan dengan hati tau. Kalau hati sihat, mata kita putih. Kalau hati problem, memang kuning la jadinya. Bila detox dengan DTX COMPLEX, hati kita akan jadi lebih bersih dan sihat.

 DTX Complex


Beliau tanya lagi
"Nape sekarang ni kulit muka nampak urat?"

Haha... Tergelak saya

Dah ambik Vivix & Collagen Powder, of course la kulit semakin putih dan cerah, tegang pulak tu. sah sah la urat muka jelas kelihatan 😆

 Collagen Powder Shaklee

 Vivix


Pastu beliau sambung lagi
" dulu dia kerap sakit kepala teruk sampai doktor dah hantar surat refer ke pakar. Setiap hari mau 3 jam sakit kepala katanya..Tapi sejak ambik shakle start bulan januari hari tu, baru sekali sakit kepala"

Haaa kalau bab sakit kepala ni, mesti la keje B-Complex dan Vivix.. Saraf-saraf yang dah problem tu depa betulkan balik

 B-Complex


Last sekali beliau cakap kat saya
"Terima kasih kak sebab kenalkan saya dengan Shaklee.. Kalau tak jumpa shakle, tak apa la jadi dengan saya sekarang ni. Saya dah memang jatuh cinta kat shaklee " 😁😁

Ok speechless 😊 bak kata orang tua

"Tak kenal maka tak cinta" - kredit Ummu Durrah

Anda berminat untuk mencuba?


Hubungi saya
Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : shaklee.pengedar.sah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top