0

Allahuakbar, lepas je nana post mengenai VIVIX UNTUK KUATKAN RAHIM tadi, habis nana kena serbu dek customer yang nak ikhtiar dengan Vivix untuk dapat anak.

Supplemen untuk KUATKAN RAHIM, cadangan antaranya VIVIX, ESP protein soya, VITALEA & B-COMPLEX.

Mengapa?

Vivix ni bagi nana sangat terbaik untuk apa-apa jua masalah.. Vivix membantu membetulkan DNA dan SEL sekaligus memperbaiki kerosakan pada organ badan.. Bila organ sihat, InshaAllah mudah nak conceive.. Dan organ persenyawaan termasuk sekali lah.. Bila OVARI sihat, akan hasilkan telur yang berkualiti.. Hormon pun cantik je.. Bila rahim sihat, InshaAllah mudah nak conceive dan once conceive rahim akan kuat untuk pegang baby..

ESP protein soya pula bagi nana sangat penting untuk menguatkan otot rahim supaya kukuh 'memegang' andai terjadinya persenyawaan..

Sementara VITALEA & BCOMPLEX pula mengandungi folic acid Yang umum ketahui sangat bagus untuk menguatkan rahim serta bantu mengelakkan kecacatan pada janin once dah tersenyawa nanti..
So buat anda yang sedang TTC, tetapi pernah alami KEGUGURAN.. Trust me, anda kemungkinan besar tiada masalah kesuburan.. Anda subur.. Cuma mungkin rahim yang tidak kuat memegang baby..

Salah satunya customer yang ini..

Katanya, beliau dah 3 tahun berkahwin dan pernah sekali keguguran.. Dan sekarang nak cuba Vivix pula untuk ikhtiar dapat anak..

Moga dipermudahkan customer ini untuk mendapat zuriat.. Aminnnn - kredit Master Nana

Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk membuat pesanan atas talian (online).


 Vivix Shaklee


Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI,

Hubungi saya
Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : shaklee.pengedar.sah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top