0

Bismillah. Nana tanya khabar mak dan abah.. Terutama sekali lepas pengambilan supplement..

Dan Alhamdulillah, Mak beritahu yang kesihatan mAk dengan abah sangat baik!

Mak merupakan seorang penghidap penyakit Darah Tinggi dan mempunyai masalah Jantung..

Masih nana ingat kejadian sewaktu nana di Matrikulasi bila mana Mak dimasukkan ke hospital dan terpaksa dirujuk ke IJN kerana masalah jantung..

Tapi Alhamdulillah, sejak Mak ambil Omega Guard, kesihatan jantung mak improve sangat sangat! And latest yang mak kongsi ialah, Mak dah tak payah amek darah dah lepas ni Alhamdulillah 😊

Dan Abah pulak memang menghidap Kencing Manis, penyakit keturunan Abah.. Kalau dahulu setiap kali ada luka mesti payahhh sangat sembuh..

Baru baru ni Abah kemalangan.. Dan luka jahitan sangat panjang..

Masa tu kami semua pakat risau sebab Abah kan ada kencing manis.. Takut luka lambat sembuh.. Dah lah dekat kepala pulak tu..

Surprisingly, lepas 2 minggu dari kejadian tu, nana balik rumah Mak abah lagi sekali tengoj luka abah SEMBUH SEPENUHNYA! PARUT PON TAK ADA!

kredit Master Nana

Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk membuat pesanan atas talian (online).

 Vivix Shaklee


Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI,

Hubungi saya
Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : shaklee.pengedar.sah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top