0

Bismillah. Saya ada masalah parut jerawat berlubang. Saya nak hilangkan parut jerawat berlubang tu, jadi nya saya cuba makan Vitamin C Shaklee semata-mata. Memang saya saja je nak buat eksperiment hanya dengan Vitamin C Sustained Release ni. Saya makan 2 biji sehari Vitamin C tu secara konsisten. Dan saya minum air masak 2.5L sehari. Sebelum saya start eksperimen saya tu, 2 minggu jugak la saya stop makan B-Complex, dan 1 minggu stop Alfalfa Complex. Saya mulakan eksperimen Vitamin C sahaja pada 8hb, vitamin lain semua saya stop. Lihat lah hasilnya. Memang parut jerawat berlubang boleh hilang dengan Vitamin C Shaklee -Pn Adila

Vitamin C membina kolagen dan menjadikan kulit lebih anjal, halus dan cerah.

Vitamin C bantu cerahkan kulit, lindungi sel kulit dari teroksida dan bagi kuat imun sistem dan menghasilkan kolagen pada kulit.

Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk membuat pesanan atas talian (online).

 Vitamin C shaklee



Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI,

Hubungi saya
Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : shaklee.pengedar.sah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top