0
Ini adalah kesan daripada pengambilan ESP untuk kulit. Kata customer ni, “Sejak amalkan ESP ni rasa kulit makin cantik berseri. Suka tengok kulit sendiri.. Parut makin hilang dan kulit makin CERAH. Selama ni susah sangat nak hilangkan parut ni tapi sekarang dah hilang"

Kami sebagai seller pun sangat lah tumpang happy bila dapat feedback macam ni tau.
Especially bila dapat ucapan ‘terima kasih’ daripada customer kerana bantu mereka atasi masalah kulit mereka



Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk membuat pesanan atas talian (online).

 ESP Shaklee



Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI, Saya perunding bertauliah anda
Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : umi.ahliyasah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top