1

Bismillah. Kita semua mesti tau kan, jika sebut nak buat bisnes, dalam minda kita ni akan set aku kena ada modal. Lepas tu nak buat bisnes kalau dah besar sikit nanti, kita nak kena ada opis, ada pekerja dan sebagainya

Tapi bagaimana Shaklee membantu memudahkan kerja-kerja ini dan berikan keuntungan kasar yang besar pada pengedarnya?

Ideologinya mudah!

Semuanya dilakukan secara online.
Ordering, Payment, Expediting / Logistic semua online dan monitor pun secara online

Syarat nak online ni kena ada
👉 Data Internet
👉 Gajet

Korang rasa-rasa kan, di zaman sekarang siapa la yang takde 2 perkara ni kan

✿ Tanpa Modal. Tanpa Stok pun Boleh.
✿ Tanpa Ofis besar. Tanpa Staf yang ramai-ramai pun
✿ Kerja ni boleh dibuat seorang DIRI sahaja!

Ya Seorang Diri Sahaja! 💪

Jadi kalau surirumah duk kat umah seorang diri je dengan anak-anak, dengan hanya bantuan internet serta gajet, seorang surirumah yang bergelar Pengedar Shaklee hanya perlu buat

❀ Marketing
❀ Ordering direct kepada sistem online Shaklee (Stok warehouse Shaklee yang jaga)
❀ Bayar via online debit / credit card (Duit dalam Bank kena ada. Selepas customer bank in, terus boleh order online dalam sistem Shaklee)
❀ Receive tracking nombor shipment via sms (Shipment RM 10 je)
❀ Semua resit dan data dalam sistem online Shaklee (ini semua paperless sistem sebab di Shaklee, Mesra Alam)


 Langkah mudah untuk order online di sistem Shaklee (hanya untuk ahli Shaklee sahaja)









Tanpa sebarang halangan yang lain, apabila seorang surirumah buat bisnes macam ni, pulangan yang akan dia dapat adalah

✔ Untung Runcit
✔ Untung xyah Pegang Stok dan Rolling Modal besor pun
✔ Untuk First Order First Out (FOFO). Customer hanya bayar, Pengedar pun order. Customer pun dapat barang
✔ Untung Bonus daripada 5% - 21% bergantung pada total Sales

Jadi bayangkan kalau seorang suri rumah berjaya buat sales RM 10000*
*lebih kurang jual dalam 70 tong ESP sebulan iaitu dalam 2-3 tong ESP je satu hari

Beliau akan mendapat
✔ Untung Runcit dlm RM 700 camtu
✔ Untung takyah ada stok dan pusing modal dan ZERO Cost dah
✔ Untung FOFO takyah pening bab packing dan expediting! ZERO
✔ Untung Bonus RM 2100

Jadi UNTUNG sebenar-benarnya lebih kurang dekat RM 3000 untuk seorang suri rumah Pengedar Shaklee yang jual 2-3 tong ESP sehari +++

Takyah risau pasal stok, atau nak packing barang. Dan untung kasar ni sorang-sorang dia jelah dapat! 😘

Jadi bayangkan pula berapa jam je kena spend nak jual 2-3 tong ESP ni satu hari?

Bayangkan pula kalau kita ikut time pejabat 8 jam kat duk fokus kan dengan kerja. Kat rumah maybe kita hanya perlukan 2 jam sahaja untuk fokus bagi capai BONUS yang sama dgn GAJI seorang executive di pejabat tanpa lalui SESAK dan POLITIK opis dan macam-macam lah kan hal nya 😆

Fikir-fikirkan dan bersyukurlah jika anda seorang PENGEDAR Shaklee!

Kerjaya anda mempunyai masa depan yang cerah sebab kita membantu menjaga kesihtan orang lain dan semestinya tahap kesihatan Malaysia sentiasa naik. Tahap kesedaran juga semakin naik. Dan lagi statistik sakit-sakit yang tak berjangkit macam darah tinggi, kolestrol, obesiti pun semakin naik! 😣

Hehe, saje buka cite pekung Pengedar Shaklee ni sebab ada yang tanya jadi saya harap saya dah sampaikan maksudnya disini secara bercerita!

Sebab kualiti PRODUK Shaklee memang tak disangkal lagi dah. Produk Shaklee memang terjamin selamat, berkesan dan mesra alam organik. Maka yang tinggal untuk mencapai kejayaan adalah usaha dan kepakaran Pengedar Shaklee sahaja lah untuk BREAK potensi masing-masing. Aamiin 😍

Anda berminat untuk daftar ahli dan dapatkan harga ahli Shaklee? Boleh klik gambar di bawah untuk mendaftar ahli secara atas talian (online).

 daftar ahli shaklee



Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI,

Hubungi saya
Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : shaklee.pengedar.sah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top