2

Kenapa ESP penting sangat untuk kulit cantik? Senangggg jeeee!

Sebab protein lah yang hasilkan sel dan tisu kulit! Meh kami buat satu perumpamaan.

Protein--> Batu bata
Kulit--> Rumah

Nak bina rumah kena ada batu bata betul tak? Kalau nak buat rumah tapi tak cukup batu-bata surely rumah akan lompong kan? Tak kukuh.. dan tak cantik

Tapi bila batu bata cukup, rumah pun kukuh.. Cantik.. Boleh dibina seperti yang kita idamkan.. Sama lah jugak dengan kulit kita..

Kalau dah namanya PROTEIN sebagai bahan binaan sel kulit, tapi protein pulak tak cukup.. Sebab tu jangan hairan kalau kulit tak cukup cantik.. Tak cukup licin.. Berlubang-lubang dengan parut.. Sebab PROTEIN tak cukup!

And buat yang kata cukuplah sekadar ambil protein dari ayam dan ikan.. Anda cukup yakin tak kandungan protein yang anda ambil seharian tu cukup untuk tampung keperluan protein badan anda?

Dengan ESP, InshaAllah CUKUP!

Sebab ESP mengandungi 9 jenis asid amino penting yang TIDAK DAPAT DIHASILKAN SENDIRI OLEH BADAN.. Phewwww.. Puas rasa dapat kongsi info penting ni dengan anda semua :") So, anda tahu apa yang perlu buat sekarang kan?
😉

Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk membuat pesanan atas talian (online).

 ESP Shaklee



Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI,

Hubungi saya
Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : shaklee.pengedar.sah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top