0

Ternangis pulak pagi ni. Saya bukak wassap tengok customer update berjaya preggy setelah ikhtiar dengan Vivix Shaklee 😭😭😭 Saya memang jenis hati tisu.

Saya faham sangat perasaan seorang isteri yang sukar hamil sbb saya dulu pun begitu. Kalau ingatkan balik mmg sedih. Tapi please jangan putus asa dan nasihat saya jangan duduk diam tanpa usahakan apa2. Buatlah sesuatu rawatan mengikut kemampuan ye. Alhamdulillah.

Segala puji selayaknya bagi Allah. Kita ikhtiar dengan apa saja cara. Yang menjadikan ianya berlaku adalah Yang Maha Kuasa Allah swt.

Kisahnya customer saya ni.. Dah 3 tahun kawin. Cuba macam2 cara dah.. Lepas tu hari tu ada promo Vivix. So dia saje la cuba.

Saya nasihatkan juga pelbagai tips untuk hamil. Dan panduan doa serta amalan yang digalakkan untuk dilakukan.

Sekarang customer ni nak continue pula untuk SET MENGANDUNG TRIMESTER 1 SHAKLEE 😊
Moga ibu dan anak dapat sihat,membesar dengan baik,cergas,cantik dan sempurna.
😃😃😃

Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk membuat pesanan atas talian (online).

 vivix shaklee



Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI,

Hubungi saya
Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : shaklee.pengedar.sah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top