0

Bismillah. Bulan ni Shaklee ada buat offer set produk terbaru tau. Siapa sangka, Shaklee keluarkan set Ramadhan untuk offer bulan ni. Selain tu, ada juga offer Alfalfa Complex, Collagen Powder, Set Detox Shaklee dan Multivitamin untuk Kanak-kanak. Selamat membeli belah ye semua! Hehehe

Offer Shaklee Mei 2016 - Alfalfa Complex

Alfalfa Complex boleh dikatakan sebagai suplemen 'wajib' bagi kebanyakan pengguna. Ini kerana keberkesanan ramuan Alfalfa banyak kegunaannya dalam memelihara kesihatan. Tumbuhan yang mendapat jolokan 'The Father of All Foods' ini berfungsi dalam memelihara kesihatan seperti membantu masalah penghadaman, menurunkan kolesterol dan menghilangkan keputihan. Oleh itu, peluang promosi Shaklee Mei 2016 ini tidak harus dilepaskan bagi penggemar Alfalfa Complex.

Alfalfa Complex boleh dibeli dengan pilihan berikut:

Pilihan #1
BELI 6 botol Alfalfa Complex (size L 700biji | saiz S 330biji), anda dapat

FREE 1 botol Alfalfa Complex (L)
atau
FREE 1 botol Alfalfa Complex (S)

Pilihan #2
BELI 2 botol Alfalfa Complex (size L) pada 5% diskaun

Alfalfa juga bertindak sebagai agen detoks. Selain dikenali sebagai 'raja segala tumbuhan', Alfalfa juga telah diamalkan sebagai makanan kesihatan sejak zaman lampau.

Antara kebaikan Alfalfa Complex adalah untuk mereka di bawah:

  • Pesakit alahan, resdung, alergi
  • Ibu menyusu – sebagai milk booster
  • Ibu bersalin – membantu merapatkan, melegakan urat selepas bersalin, melegakan PMS dan menegangkan payudara
  • Mereka yang menghadapi masalah penghadaman, mencuci usus kecil, meneutralkan asid dalam badan, membuang angin, mencuci buah pinggang
  • Untuk kurus – membantu meningkatkan stamina, menghilangkan kelesuan
  • Pesakit sendi – melegakan sakit sendi, pesakit gout
  • Pesakit kardiovaskular – membantu mengelakkan strok, membantu menurunkan paras kolestrol
  • Mencuci usus bagi membuang toksid
  • Melegakan sembelit
  • Mencuci buah pinggan dan merawat kencing kotor
  • Membuang angin dalam badan
  • Menghindar tekanan dan kelesuan
  • Menstabilkan gula dalam darah

Offer Shaklee Mei 2016 - Collagen Powder

1. Collagen Powder

Sebenarnya Collagen Powder Shaklee antara produk premium Shaklee juga selain Vivix. Tapi antara banyak-banyak kolagen di pasaran, Collagen Powder Shaklee sewajarnya menjadi pilihan anda.

Antaranya disebabkan:

  • Mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen ini sangat berkualiti tinggi dan tulen
  • Ianya diekstrak daripada sisik ikan merah dan merupakan sumber terbaik bagi mana-mana kolagen.
  • Kolagen Shaklee ini bermolekul sangat kecil dan ringan , kira-kira 1,000 Dalton justeru ianya dapat diserap dengan mudah oleh badan kita dan dalam masa yang sama dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan lebih baik.
  • Tujuh rencah utamanya adalah ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerang kerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C serta vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalaman dan luaran.
  • Shaklee Collagen Powder adalah mudah larut dalam minuman dan juga makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera.
Kesan dan faedah pengambilan Collagen Powder:
  • ANTI PENUAAN – mengurangkan liang pori-pori (pori-pori terbuka), kedutan dan garis halus.
  • MENGHIDRATKAN – Melembapkan kulit
  • MENGEMBALIKAN KEANJALAN KULIT – Menjadikan kulit lebih anjal, lembut dan tegang
  • MELICINKAN – Tingkatkan kelicinan kulit
  • MENYUBURKAN – Menyuburkan rambut dan kuku yang sihat
  • MENCERAH – Mengurangkan pigmentasi, jerawat dan kulit tidak sekata
  • MENEGANG – Membantu menegang dan menganjalkan payudara
Collagen Powder boleh dibeli dengan pilihan berikut:

Pilihan #1 BELI 6 kotak Shaklee Collagen Powder, anda dapat
FREE membership (JIMAT RM69)
FREE postage (jimat RM 10.60/rm21.20)
FREE 1 BOX kolagen Shaklee (JIMAT RM316)
FREE 444 UV points (mata belian terkumpul)
BONUS TUNAI RM100++ (Shaklee bank in pada bulan berikutnya)
Diskaun 20% DARI harga pasaran (Anda jimat sehingga rm360 bagi 6 box Shaklee Collagen Powder)

Pilihan #2 BELI 3 kotak Shaklee Collagen Powder, dan dapatkan
FREE membership (JIMAT RM69)
FREE postage (jimat RM 10.60/rm21.20)
FREE 222 UV points (mata belian terkumpul)
BONUS TUNAI RM35++ (Shaklee bank in pada bulan berikutnya)
Diskaun 20% DARI harga pasaran (Anda jimat sehingga rm360 bagi 6 box Shaklee Collagen Powder)

Set Ramadhan Shaklee

Untuk bulan Mei 2016 ini shaklee telah perkenalkan SET RAMADHAN khas untuk anda semua. Ada apa dalam set ramadhan ni?

ada 4 produk semuanya dalam satu set ni dan harganya tidaklah mahal pun. Hanya RM398 sahaja. Cuba bahagikan dengan 30 hari? Sehari baru RM13. Apa sangat RM13 kalau satu keluarga boleh minum kan?

Manfaat Set Ramadhan

PERFORMANCE DRINKS
Ianya adalah sejenis minuman rasa seperti oren yang lazat. Membantu mengawal bendalir dalam badan supaya badan tidak mudah dehidrat, dan berupaya mengurangkan dahaga di siang hari.
Mengandungi elektrolit-elektrolit yang akan memberikan lebih tenaga kepada sesiapa yang meminumnya.

MEALSHAKE
Mengandungi 24 vitamin dan mineral lengkap untuk memberikan tenaga yang lebih di siang hari dan mengelakkan kelesuan akibat kekurangan vitamin dalam badan.
Rasanya yang sangat enak seperti aiskrim memberikan aroma baru pada yang mengamalkannya.

ENERGIZING SOY PROTEIN
memberikan rasa kenyang lebih lama semasa berpuasa dengan kandungan protein yang semulajadi tanpa bahan pengawet, perisa dan pewarna yang tidak dibsenarkan. Pastinya sahur yang hebat dengan mengekalkan rasa kenyang yang berpanjangan.

LECITHIN : bila puasa ni kan kita akan makan macam-macam makanan yang sedap. Lecithin bertindak sebagai pengemulsi minyak. Jadi walaupun makan macam-macam tidaklah kita risau sangat lemak yang akan bertapa dalam badan nanti. InshaAllah, mungkin akan slim di hari raya nanti, kannnnnnnn

Anda berminat nak jadi ahli Shaklee? Klik pautan pada gambar di bawah

 cara jadi ahli shaklee



Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI, Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : umi.ahliyasah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top