27.5.16

3 Hari Je Jerawat Dah Kecut !


Kesan pengambilan VIVIX!

Hah.. Tula hampaaa.. Cheq habaq hampa takmau percayaaa..

Ni perkongsian daripada salah seorang Spectacular Angels, kesan seminggu amek VIVIX dan 2 kali dia buat masker, jerawat yang baru naik DAH KECUT!

Selalunya amek masa 2 minggu untuk jerawat elok balik, tapi dengan Vivix 3 hari je haaa..

Vivix is the best for ALL!

Untuk kulit pon dia..
Untuk slimming pon dia..
Untuk sihat pon dia..

No wonder tiap tiap bulan orang repeat order untuk Vivix

Semua sebab KUALITI


Keistimewaan Vivix Shaklee

- Memperbaiki DNA.
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

- Memperbaiki tenaga sel.
Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

- Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi.
Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

Kebaikan Vivix Shaklee

Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
Membantu merawat penyakit parkinson
Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
Meningkatkan kesihatan imum badan
Menggalakan kesihatan keseluruhan

Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.


BELI VIVIX dan PERCUMA VITAMIN C & Beg Shaklee!

Ini betul-betul punya! Sempena National Conference Shaklee pada 28hb Mei ni

Kalau anda beli 2 botol VIVIX sekarang, sehingga 28hb ini, anda berpeluang untuk dapatkan VITAMIN C secara PECUMA!

Bukan sekadar Vitamin C ni je. Anda bakal dapat BEG SHAKLEE dan keahlian secara PERCUMA!



MashaAllah untungnyaaaaaa! Vitamin C ni dah lah sebotol tahan 6 bulan.

Memang sangat-sangat TERBAIK untuk kecantikan kulit, tingkatkan imun sistem dan sebagainya.

Make sure jangan sampai terlepas ye

Anda boleh mula untuk pre-order sekarang !

Bagaimana mahu order? Hubungi saya

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : umi.ahliyasah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading

Kombo Vitamin Cinta Untuk Masalah Rumah Tangga?


Vitamin E & Alfalfa SHAKLEE, Vitamin Cinta Bagi Suami Isteri Untuk Semarakkan Hubungan Cinta ANDA

Kami nak berkongsi sedikit tentang Vitamin yang mendapat permintaan paling tinggi dalam produk jualan iaitu vitamin E. Selain untuk kesihatan kulit, muka bertambah glowing selepas mengamalkan Vitamin E, Vitamin E juga baik bagi wanita lepas bersalin.

Vitamin E shaklee juga bertindak sebagai 'VITAMIN CINTA' bagi pasangan suami isteri. Selain daripada untuk pastikan kulit sentiasa cantik tanpa kesan parut, ia juga boleh dikatakan sebagai 'sex food' bagi pasangan suami isteri.

Peranan vitamin E kepada suami:
1. Lebih tenaga
2. Ereksi yang lebih lama
3. Lebih cepat terangsang
4. Orgasma yang lebih kerap dan bersemangat

Peranan Vitamin E untuk isteri:
1. Lebih tenaga
2. Ereksi yang lebih lama
3. Lebih cepat terangsang
4. Untuk menstabilkan hubungan seks/kewanitaan terutama bagi ibu menyusu yang mempunyai kandungan prolaktin (hormon menyusu) yang tinggi

Vitamin E amat membantu wanita dalam menstabilkan hormonnya sekaligus meningkatkan citarasa seksualnya terutama bagi wanita selepas bersalin yang memang rata-rata hilang mood dengan suami.

Vitamin E merupakan antioksidan yang hebat dan membantu mengelakkan masalah berkaitan dengan kanser prostat, kanser payudara, kanser serviks dan ovari.

Jadikan hubungan anda dengan pasangan lebih meriah tanpa mengambil ubat-ubatan terlarang mahupun diragui yang boleh menjejaskan kesihatan diri dan pasangan...

Menurut kajian hasilnya akan dirasai dalam masa seminggu. Buat yang masih mencuba untuk menimang cahaya mata, Vitamin E juga membantu dalam meningkatkan kesuburan.

kredit gambar Siera Haiyi

Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk membuat pesanan atas talian (online).

 alfalfa small

 vitamin E



Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI, Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : umi.ahliyasah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading

Luka 17 Jahitan Sembuh & Parut Hilang Tak Sampai Sebulan!


Masa balik kakak kawen haritu, seriously nana langsung tak teringat yang Abah eksiden haritu sebab tak nampak langsung parutnya yang dekat bahagian dahi tu. Yang bahagian tepi dah kena lindung dengan rambut.

And then tiba tiba Abah cakap "Na, tengok ni parut abah dah makin hilang dah. Kawan-kawan abah dok tanya makan apa yang luka dengan parut cepat sembuh ni? Abah cakap la, makan VIVIX anak aku belikan"

Alhamdulillah Ya Allah 😂

Haritu nana risau sangat sebenarnya. Sebab Abah ada kencing manis. Risau yang luka abah akan lambat sembuh.

Rupanya kata Abah, luka abah sembuh tak sampai 2 minggu. Parut pulak dah makin pudar even tak sampai sebulan lagi sejak kejadian tu.

Syukur Ya Allah.

Sebab tu nana tak kisah langsung spend duit untuk bekalkan abah vivix setiap bulan.

Sebab bila Abah dan Mak sihat, perasaan bahagia tu ialah something yang tak mampu seorang anak nak ungkapkan....



Apa yang menjadikan Vivix berbeza dari semua produk-produk ini polifenol lain?

1. Terdapat lebih 3000 kajian sains di kedua-dua bahan-bahan utama dalam Vivix (1800 pada Resveratrol & 1200 pada asid ellagic) berbanding segelintir untuk produk-produk lain di pasaran.

2. Resveratrol adalah satu-satunya polifenol yang telah ditunjukkan untuk melambatkan proses penuaan dan menyebabkan, jangka hayat yang lebih panjang lebih sihat. Ini telah ditunjukkan dalam setiap organisma diuji,daripada yis untuk cacing untuk lalat buah untuk tikus.

Manfaat anti-penuaan Resveratrol mempunyai apa-apa kaitan dengan potensi anti-oksidan kerana ia mengikat kepada protein yang bertukar pada gen anti-penuaan badan. Itulah mengapa anda tidak perlu membayar apa-apa perhatian kepada gembar-gembur mengenai potensi anti-oksidan daripada produk polifenol lain di pasaran.
Tiada pautan terbukti antara anti-oksida dan panjang umur! Sudah tentu, anti-oksidan lakukan memainkan banyak peranan yang berguna dalam badan, tetapi Vivix mempunyai skor yang lebih tinggi ORAC (ukuran standard potensi anti-oksida) daripada kebanyakan produk-produk lain juga. Jadi setakat mana potensi anti-oksida adalah penting, Vivix kad terup produk lain.

3. polifenol dalam menunggu paten polifenol gabungan Shaklee ini semuanya telah ditunjukkan untuk mengaktifkan yang sama anti-penuaan gen seperti Resveratrol. Yang tidak benar daripada polifenol yang terdapat dalam kebanyakan produk lain di pasaran.

4. polifenol dalam polifenol gabungan Shaklee adalah sepuluh kali lebih berkesan daripada Resveratrol sahaja menghalang pembentukan (AGE) zarah akhir glycation maju, satu mekanisme utama penuaan selular.

Perbandingan Shaklee VIVIX dengan lain-lain produk seumpamanya di pasaran.

Shaklee Vivix adalah supplement paling asli dan semulajdi dan terbaik di pasaran hari ini. Hasil kajian makmal, kandungan Vivix telah terbukti mampu memberi impak positif kepada masalah penuaan sel badan.

Tetapi, dengan terdapat berbagai jenama dipasaran,

KENAPA VIVIX LEBIH BAIK BERBANDING JENAMA LAIN ?



“...The answer to that question is really three-fold. In the first place, the resveratrol in Shaklee’s Vivix a higher potency, higher purity preparation than many of the other resveratrol supplements products on the market.”
– Dr. Stephen Chaney, a professor of biochemistry and nutrition at University of North Carolina – Chapel Hill, has authored over 80 published studies in scientific and medical peer-reviewed journals, and he teaches nutrition to medical students.

KANDUNGAN UTAMA
  1. VIVIX : Mengandungi Resveratrol yang mana tinggi kandungannya dari Wine Merah (Red Wine). Resveratrol adalah sejenis antioksidan diperolehi dari sumber kulit anggur Muscadine yang mana digunakan dalam proses membuat wine. Vivix adalah cecair pekat (concentrated liquid) dan ianya bukan jus
  2. MONAVIE : Kandungan utamanya adalah Jus Acai berry dan campuran lain-lain jus(Acerola Cherries, Apricot, Aronia Fruit, Bananas, Bilberry Fruit, Blueberry, Camu Camu Berry, Cranberry, Goji (Wolfberry), Kiwi, Lychee Fruit, Passion Fruit, Pear, Pomegranate, Purple and White Grapes, Prunes, Nashi Pears)
  3. XANGO Juice: Kandungan utama adalah Jus buah Manggis (Mangosteen) dan juga terdapat campuran jus buah-buahan lain (Apple, Grape, Pear, Strawberry, Raspberry, Blueberry and Cranberry).
  4. TAHITIAN NONI Juice : Kandungan Jus Buah Noni


PENERBITAN HASIL KAJIAN & PATEN
  • Dari segi penerbitan hasil kajian, Vivix mengatasi ketiga-tiga produk dengan 2,340 hasil penerbitan.
  • Vivix dan Tahitian Noni Juice telah dipatenkan oleh syarikat pengeluar masing-masing.


ASLI & SEMULAJADI
  • Vivix dan Tahitian Noni Juice terbukti semulajadi dan tidak mengandungi bahan tambahan lain. Manakala Monavie dan Xango mengandungi Sodium Benzoate sebagai bahan pengawet.
  • Oleh kerana itu, cara terbaik untuk menyimpan Vivix yang telah dibuka adalah di dalam tempat dingin (peti ais) bagi mengekalkan kesegaran produk.

NILAI ORAC (Oxygen radical absorbance capacity )
  • ORAC adalah kaedah bagi mengukur kada antioksidan di dalam sesuatu bahan. Vivix menduduki tempat teratas dengan nilai ORAC 5,048 berbanding yang lain dimana nilai ORAC jauh lebih rendah.
  • Pengambilan Vivix selama 30 hari bersamaan dengan jumlah resveratrol di dalam 3,000 gelas red wine. 1 sudu teh Vivix bersamaan dengan jumlah resveratrol di dalam 100 gelas red wine!

Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk membuat pesanan atas talian (online).


 Vivix

PSSSTTT
BELI VIVIX PERCUMA VITAMIN C & Beg Shaklee!

Ini betul-betul punya! Sempena National Conference Shaklee pada 28hb Mei ni

Kalau anda beli 2 botol VIVIX sekarang, sehingga 28hb ini, anda berpeluang untuk dapatkan VITAMIN C secara PECUMA!

Bukan sekadar Vitamin C ni je. Anda bakal dapat BEG SHAKLEE dan keahlian secara PERCUMA!



MashaAllah untungnyaaaaaa! Vitamin C ni dah lah sebotol tahan 6 bulan.

Memang sangat-sangat TERBAIK untuk kecantikan kulit, tingkatkan imun sistem dan sebagainya.

Make sure jangan sampai terlepas ye

Anda boleh mula untuk pre-order sekarang !


Hubungi saya

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : umi.ahliyasah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading

26.5.16

Dapatkan Vivix dengan Percuma Vitamin C Shaklee


BELI VIVIX PERCUMA VITAMIN C & Beg Shaklee!

Ini betul-betul punya! Sempena National Conference Shaklee pada 28hb Mei ni

Kalau anda beli 2 botol VIVIX sekarang, sehingga 28hb ini, anda berpeluang untuk dapatkan VITAMIN C secara PECUMA!

Bukan sekadar Vitamin C ni je. Anda bakal dapat BEG SHAKLEE dan keahlian secara PERCUMA!



MashaAllah untungnyaaaaaa! Vitamin C ni dah lah sebotol tahan 6 bulan.

Memang sangat-sangat TERBAIK untuk kecantikan kulit, tingkatkan imun sistem dan sebagainya.

Make sure jangan sampai terlepas ye

Anda boleh mula untuk pre-order sekarang !

Bagaimana mahu order? Hubungi saya

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : umi.ahliyasah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading

Percuma Vitamin C dan Cinch Shake Mix : Sempena National Conference 2016 Shaklee


Shaklee akan menganjurkan seminar sehari iaitu National Conference 2016 bertempat di Pusat Konvensyen Sunway. Selain meraikan kejayaan semua business leaders, ada booth untuk check kesihatan dan boleh juga beli produk yang diinginkan.

Tapi untuk masuk memanglah anda perlu berdaftar dahulu sebagai ahli di samping mempunyai tiket konvensyen yang boleh dibeli secara online.

Produk Percuma Shaklee Sempena National Conference 2016 iaitu Vita-C Plus dan Cinch Chocolate Shake Mix

Sempena National Conference Shaklee pada Sabtu ini 28 Mei 2016, Shaklee bermurah hati untuk memberikan produk PERCUMA dengan pembelian mana-mana set di bawah:




1. Set Ramadhan Shaklee



Set Ramadhan Shaklee terdiri daripada

ESP
Mealshake
Performance Drink
Lecithin

Harga jualan set ini adalah RM450, tapi saya ada special rate untuk anda jadi bolehlah Whatsapp dengan saya cecepat ya.

Di samping special rate, Shaklee turut memberikan PERCUMA Vita C Sustained Release 1 botol yang bernilai RM98. Selain itu, paperbag #LiveAmazing juga akan menjadi milik anda secara PERCUMA.


2. Set Detox Shaklee


Set detox Shaklee terdiri daripada

Vivix
DTX Complex
Herblax
Alfalfa Complex
Peppermint Ginger Plus

Harga jualan set ini adalah RM874, sama juga, saya akan berikan anda special rate untuk ini.

Di samping special rate, Shaklee turut memberikan PERCUMA 1 tong Cinch Shake Chocolate yang bernilai RM183. Selain itu, paperbag #LiveAmazing juga akan menjadi milik anda secara PERCUMA.

3. Set Shape Up



Menjelang Hari Raya, tentu semua orang mahu nampak cantik dan langsing kan, jadi apa kata anda dapatkan set ini yang terdiri daripada:

Cinch Shake Chocolate x2
Cinch Shake Cafe Latte
Lecithin x2
ESP

Harga jualan set ini adalah RM820, sama juga, saya akan berikan anda special rate untuk ini. Di samping special rate, Shaklee turut memberikan PERCUMA 1 tong Cinch Shake Chocolate yang bernilai RM183. Selain itu, paperbag #LiveAmazing juga akan menjadi milik anda secara PERCUMA.

4. Vivix Twin Set



Produk berhantu Shaklee. Ramai peminat Vivix sebab ianya produk premium.

Harga jualan twin set Vivix adalah RM1006, sama juga, saya akan berikan anda special rate untuk ini.

Di samping special rate, Shaklee turut memberikan PERCUMA 1 botol Vita C Sustained Release bernilai rm98. Selain itu, paperbag #LiveAmazing juga akan menjadi milik anda secara PERCUMA.

Anda boleh mula untuk pre-order sekarang !

Bagaimana mahu order? Hubungi saya

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
Whatsapp: 019-4320059
Instagram : umi.ahliyasah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading

4.5.16

Rita Rudaini dan Erra Fazira pilih Collagen Powder Shaklee


Korang tahu tak, antara sumber kolagen terbaik ialah kolagen ikan laut dalam? Kerana ikan laut dalam mempunyai nilai protein yg tinggi dan jauh daripada pencemaran. Setakat ini sumber collagen yg terdapat pada ikan ialah sisik ikan atau kulit ikan yg mana kolagen ini adalah salah satu kandungan yg terdapat byk produk supplement kecantikkan.

Collagen kulit ikan merah adalah yg terbaik dan tahan lasak, kepaduan sel yg sangat tinggi serta tinggi kapasiti dalam mengekalkan kelembapan.


Kelebihannya ia berfungsi untuk mudah diserap kedalam tubuh kita. Ia sangat mudah dihadamkan dan membantu membentuk semula kolagen yg kian menyusut pada bahagian sendi, tulang kulit dan lain lain.Kajian menunjukkan pengambilan dalam masa yg lama turut membantu meredakan Osteoathritis, Osteoporosis dan arteriousclerosis.

Kajian klinikal awal juga menunjukkan pengambilan kolagen ikan pada sukatan yg betul selama 66 hari mampu memperbaiki penuaan kulit sebanyak 80%.

Umur Biologi vs Umur Tahun

Ada orang umur 25 tahun nampak macam 18 tahun.
Ada orang umur 25 tahun nampak macam 35 tahun.

Artis selalu nampak lebih muda dari usia sebenar mereka. Sebab mereka benar benar menjaga umur biologi, supaya sentiasa awet muda. Kecantikan kan aset mereka

P/s : Rita dan Erra adalah pengguna collagen shaklee tau! Macamana saya tahu? Sebab Erra beli collagen dari distributor group Masterpiece Circle, salah satu antara cabang group Shaklee Master upline saya, Master Iffah Anuar

Perbezaan Collagen Powder Shaklee dengan Jenama Lain???

Collagen Powder Shaklee adalah supplement kolagen yg unggul, mengandungi 4,000mg kolagen RSS (sisik ikan merah) proprietari, sejenis kolagen tulen dan bermutu tinggi yg diekstrak dari sisik ikan merah. Kolagen Shaklee adalah sangat rendah dalam berat molekular sekitar 1000 Dalton ( berat molekular kolagen disukat dalam Dalton) amat mudah diserap oleh tubuh dan membantu meningkatkan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Selain daripada sisik ikan, Collagen Powder juga mengandungi ramuan lain



Tujuh ramuan utama yang terdapat didalam Collagen Powder Shaklee!!

1. Kolagen dari sisik ikan merah- sumber kolagen yg mempunyai kadar penyerapan yg tinggi berbanding dengan kolagen haiwan.
2.Biji Camelia Japonica - Sebagai pelembap kulit yg unggul!!
3.Elastin dari kolagen Ikan - Menjadikan kulit tegang, anjal dan elastik!!!
4.Lactobacillus Acidophilus - Membina sistem usus yg sihat dan untuk penyerapan kolagen.
5.Vitamin C dan Vitamin B - Menggalakkan penghasilan kolagen dan membebaskan tenaga untuk menghasilkan kolagen dalam sel badan!!.
6. Ekstrak Kekerang - Membekalkan pelincir pada sendi.
7.Ekstrak Pfaffia - Menghidratkan tisu tubuh untuk menjadikan kulit lembut, lembap dan licin!!.

Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk membuat pesanan atas talian (online).

 Collagen Powder Shaklee



Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI, Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : umi.ahliyasah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading

2.5.16

Offer Shaklee Bulan Mei 2016


Bismillah. Bulan ni Shaklee ada buat offer set produk terbaru tau. Siapa sangka, Shaklee keluarkan set Ramadhan untuk offer bulan ni. Selain tu, ada juga offer Alfalfa Complex, Collagen Powder, Set Detox Shaklee dan Multivitamin untuk Kanak-kanak. Selamat membeli belah ye semua! Hehehe

Offer Shaklee Mei 2016 - Alfalfa Complex

Alfalfa Complex boleh dikatakan sebagai suplemen 'wajib' bagi kebanyakan pengguna. Ini kerana keberkesanan ramuan Alfalfa banyak kegunaannya dalam memelihara kesihatan. Tumbuhan yang mendapat jolokan 'The Father of All Foods' ini berfungsi dalam memelihara kesihatan seperti membantu masalah penghadaman, menurunkan kolesterol dan menghilangkan keputihan. Oleh itu, peluang promosi Shaklee Mei 2016 ini tidak harus dilepaskan bagi penggemar Alfalfa Complex.

Alfalfa Complex boleh dibeli dengan pilihan berikut:

Pilihan #1
BELI 6 botol Alfalfa Complex (size L 700biji | saiz S 330biji), anda dapat

FREE 1 botol Alfalfa Complex (L)
atau
FREE 1 botol Alfalfa Complex (S)

Pilihan #2
BELI 2 botol Alfalfa Complex (size L) pada 5% diskaun

Alfalfa juga bertindak sebagai agen detoks. Selain dikenali sebagai 'raja segala tumbuhan', Alfalfa juga telah diamalkan sebagai makanan kesihatan sejak zaman lampau.

Antara kebaikan Alfalfa Complex adalah untuk mereka di bawah:

  • Pesakit alahan, resdung, alergi
  • Ibu menyusu – sebagai milk booster
  • Ibu bersalin – membantu merapatkan, melegakan urat selepas bersalin, melegakan PMS dan menegangkan payudara
  • Mereka yang menghadapi masalah penghadaman, mencuci usus kecil, meneutralkan asid dalam badan, membuang angin, mencuci buah pinggang
  • Untuk kurus – membantu meningkatkan stamina, menghilangkan kelesuan
  • Pesakit sendi – melegakan sakit sendi, pesakit gout
  • Pesakit kardiovaskular – membantu mengelakkan strok, membantu menurunkan paras kolestrol
  • Mencuci usus bagi membuang toksid
  • Melegakan sembelit
  • Mencuci buah pinggan dan merawat kencing kotor
  • Membuang angin dalam badan
  • Menghindar tekanan dan kelesuan
  • Menstabilkan gula dalam darah

Offer Shaklee Mei 2016 - Collagen Powder

1. Collagen Powder

Sebenarnya Collagen Powder Shaklee antara produk premium Shaklee juga selain Vivix. Tapi antara banyak-banyak kolagen di pasaran, Collagen Powder Shaklee sewajarnya menjadi pilihan anda.

Antaranya disebabkan:

  • Mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen ini sangat berkualiti tinggi dan tulen
  • Ianya diekstrak daripada sisik ikan merah dan merupakan sumber terbaik bagi mana-mana kolagen.
  • Kolagen Shaklee ini bermolekul sangat kecil dan ringan , kira-kira 1,000 Dalton justeru ianya dapat diserap dengan mudah oleh badan kita dan dalam masa yang sama dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan lebih baik.
  • Tujuh rencah utamanya adalah ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerang kerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C serta vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalaman dan luaran.
  • Shaklee Collagen Powder adalah mudah larut dalam minuman dan juga makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera.
Kesan dan faedah pengambilan Collagen Powder:
  • ANTI PENUAAN – mengurangkan liang pori-pori (pori-pori terbuka), kedutan dan garis halus.
  • MENGHIDRATKAN – Melembapkan kulit
  • MENGEMBALIKAN KEANJALAN KULIT – Menjadikan kulit lebih anjal, lembut dan tegang
  • MELICINKAN – Tingkatkan kelicinan kulit
  • MENYUBURKAN – Menyuburkan rambut dan kuku yang sihat
  • MENCERAH – Mengurangkan pigmentasi, jerawat dan kulit tidak sekata
  • MENEGANG – Membantu menegang dan menganjalkan payudara
Collagen Powder boleh dibeli dengan pilihan berikut:

Pilihan #1 BELI 6 kotak Shaklee Collagen Powder, anda dapat
FREE membership (JIMAT RM69)
FREE postage (jimat RM 10.60/rm21.20)
FREE 1 BOX kolagen Shaklee (JIMAT RM316)
FREE 444 UV points (mata belian terkumpul)
BONUS TUNAI RM100++ (Shaklee bank in pada bulan berikutnya)
Diskaun 20% DARI harga pasaran (Anda jimat sehingga rm360 bagi 6 box Shaklee Collagen Powder)

Pilihan #2 BELI 3 kotak Shaklee Collagen Powder, dan dapatkan
FREE membership (JIMAT RM69)
FREE postage (jimat RM 10.60/rm21.20)
FREE 222 UV points (mata belian terkumpul)
BONUS TUNAI RM35++ (Shaklee bank in pada bulan berikutnya)
Diskaun 20% DARI harga pasaran (Anda jimat sehingga rm360 bagi 6 box Shaklee Collagen Powder)

Set Ramadhan Shaklee

Untuk bulan Mei 2016 ini shaklee telah perkenalkan SET RAMADHAN khas untuk anda semua. Ada apa dalam set ramadhan ni?

ada 4 produk semuanya dalam satu set ni dan harganya tidaklah mahal pun. Hanya RM398 sahaja. Cuba bahagikan dengan 30 hari? Sehari baru RM13. Apa sangat RM13 kalau satu keluarga boleh minum kan?

Manfaat Set Ramadhan

PERFORMANCE DRINKS
Ianya adalah sejenis minuman rasa seperti oren yang lazat. Membantu mengawal bendalir dalam badan supaya badan tidak mudah dehidrat, dan berupaya mengurangkan dahaga di siang hari.
Mengandungi elektrolit-elektrolit yang akan memberikan lebih tenaga kepada sesiapa yang meminumnya.

MEALSHAKE
Mengandungi 24 vitamin dan mineral lengkap untuk memberikan tenaga yang lebih di siang hari dan mengelakkan kelesuan akibat kekurangan vitamin dalam badan.
Rasanya yang sangat enak seperti aiskrim memberikan aroma baru pada yang mengamalkannya.

ENERGIZING SOY PROTEIN
memberikan rasa kenyang lebih lama semasa berpuasa dengan kandungan protein yang semulajadi tanpa bahan pengawet, perisa dan pewarna yang tidak dibsenarkan. Pastinya sahur yang hebat dengan mengekalkan rasa kenyang yang berpanjangan.

LECITHIN : bila puasa ni kan kita akan makan macam-macam makanan yang sedap. Lecithin bertindak sebagai pengemulsi minyak. Jadi walaupun makan macam-macam tidaklah kita risau sangat lemak yang akan bertapa dalam badan nanti. InshaAllah, mungkin akan slim di hari raya nanti, kannnnnnnn

Anda berminat nak jadi ahli Shaklee? Klik pautan pada gambar di bawah

 cara jadi ahli shaklee



Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI, Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : umi.ahliyasah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading