1

[MINUM ESP KULIT MAMA AND BABY BOTH MAKIN CERAH ❤❤]

Assalamualaikum semua dan Selamat Berhujung Minggu.

Sebelum nih Yana ada kongsi testimoni customer yang susu badan dah kering lebih kurang 3 bulan, lepas consume ESP alhamdulillah susu badan mula ada balik.

Selepas 2 minggu consume, dapat feedback best lagi 😘

☑️ Kulit dia semakin cerah
☑️ Baby menyusu lebih kenyang
☑️ Baby makin putihh

Yang bagusnya supplement nih dia bagi kita manfaat dari dalam. Kalau skin care kita dapat dari luaran jer kan? 😊

So bila mama-mama yang bf baby nih consume supplement, baby yang menyusu pun dapat lah sekali manfaatnya.

As a Mama, kita always nak berikan yang terbaik untuk baby kita right?

Bagi kami sendiri, kami pilih Shaklee sebagai supplement yang terbaik.

HALAL
SELAMAT
SEMULA JADI

Dan TERBAIK 👍

Nak cuba sendiri consume Shaklee dan nikmati effect yang best nih?

Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk membuat pesanan atas talian (online).


 ESP Shaklee


Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI, Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : umi.ahliyasah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

  1. Wide range of Sports Underwears available for sales online at http://www.azanisport.com/collections/underwears

    BalasPadam

 
Top