3.4.16

Minum ESP, Kulit Baby Cerah


[MINUM ESP KULIT MAMA AND BABY BOTH MAKIN CERAH ❤❤]

Assalamualaikum semua dan Selamat Berhujung Minggu.

Sebelum nih Yana ada kongsi testimoni customer yang susu badan dah kering lebih kurang 3 bulan, lepas consume ESP alhamdulillah susu badan mula ada balik.

Selepas 2 minggu consume, dapat feedback best lagi 😘

☑️ Kulit dia semakin cerah
☑️ Baby menyusu lebih kenyang
☑️ Baby makin putihh

Yang bagusnya supplement nih dia bagi kita manfaat dari dalam. Kalau skin care kita dapat dari luaran jer kan? 😊

So bila mama-mama yang bf baby nih consume supplement, baby yang menyusu pun dapat lah sekali manfaatnya.

As a Mama, kita always nak berikan yang terbaik untuk baby kita right?

Bagi kami sendiri, kami pilih Shaklee sebagai supplement yang terbaik.

HALAL
SELAMAT
SEMULA JADI

Dan TERBAIK 👍

Nak cuba sendiri consume Shaklee dan nikmati effect yang best nih?

Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk membuat pesanan atas talian (online).


 ESP Shaklee


Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI, Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : umi.ahliyasah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.