28.4.16

Sakit Lutut Sebab Badan Terlalu Besar ?


Sakit lutut sebab badan besar !!

Alhamdulillah, customer dah boleh bangun dariapada duduk dengan mudah. Sebelum ni dia agak susah nak bangun daripada duduk sebab sakit lutut.

Apa yang dia amalkan adalah Ostematrix dan Omega Guard.

Alhamdulillah lutut dah okay, badan bersemangat, boleh gi fitness lagi. InshaAllah customer akan dah boleh solat terawih berdiri tahun ni. Aamiin

kredit Aeinna Musa

Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk membuat pesanan atas talian (online).


 Kalsium
 Omega Guard Shaklee

Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI, Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : umi.ahliyasah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading

27.4.16

Dia Baru Tahu Produk Shaklee Murah !!


Alhamdulillah semalam Encik A tekad nak mulakan bisness dengan produk Shaklee.(seorang pegawai)

Asalnya dia makan sendri. Tapi 1 office pulak suka oder Shaklee kat dia. Dariapda nak makan sendiri alih-alih dia kena pulak belajar pasal produk sampaikan apa jua kebaikan yang akan dapat daripada produk tu.

Akhirnya SHAKLEE menjadi sebahagian dalam hidup encik A
Bila anda menjadi AHLI SHAKLEE dan Membuat Keputusan untuk MEMBANTU manusia menambah nilai kesihatan dan kehidupan. Anda SUDAH menggalas TANGUNGGJAWAB yang BESAR.AMANAH untuk Membantu mereka yang memerlukan

RAMAI anda bantu.
BANYAKLAH manfaatnya.

Tengok la macam Encik A ni, dia kata SHAKLEE murah laaa. Kalau tahu murah, dah lama dia makan Shaklee

Better late than never. Ye dak?

Anda berminat untuk mendaftar ahli Shaklee? Sila klik Join Shaklee Now di bawah


 Join Shaklee Now



Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI, Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : umi.ahliyasah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading

6.4.16

Offer Shaklee Bulan April 2016


Bismillah. Alhamdulillah. Akhirnya kami berkesempatan untuk update entri blog sempena dengan offer April 2016 yang sangat menarik sekali untuk direbut oleh setiap ahli dan pelanggan Shaklee. Bagi bulan April 2016, terdapat beberapa produk yang terpilih sebagai promosi Shaklee bulan ini.

1. Omega Guard



Antara keistimewaan Omega Guard berbanding asid lemak omega 3 yang lain di pasaran adalah:

a. Ultratulen dan Bergred Farmaseutikal
OmegaGuard dihasilkan melalui suatu proses penyulingan proprietari tiga molekul yang memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat dan semulajadi sementara menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat di dalam kebanyakan jenis ikan.

b. Minyak Ikan Terbaik Di Dunia
Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak.

2. Vita-C Sustained Released



Antara keistimewaan Vitamin C Shaklee berbanding vitamin c lain di pasaran adalah:

a. Teknologi Sustained Released
Sustained Release Vita-C merupakan vita-C semulajadi pertama didunia yang bertindak secara “Sustained Release”. Iaitu pelepasan vitaminc secara perlahan-lahan dan berterusan setiap 5 jam dalam tempoh 24 jam. Di mana setiap 5 jam sebanyak 100mg daripada 1 bij tablet (mengandungi 500mg Vitamin C) yang bersamaan 7 1/2 biji oren dilepaskan ke dalam badan.

b. Mengandungi Bioflavonoid
Sustained Release Vita-C & Chewable Vita-C Plus membekalkan ‘bioflavonoid’ dalam jumlah seimbang iaitu 120mg. Bioflavinoid adalah aksesori nutrisi yang membentuk asid askorbik atau vitamin C complex. Bioflavinoid hanya boleh didapati dalam buah-buahan asli dan tidak diperolehi dalam vitamin C sintetik.

Aksesori nutrisi ini membantu mengurangkan kanser, penyakit kardiovaskular, osteoporosis, dan memberi faedah-faedah kesihatan lain seperti antibakteria, antivirus, anti-radang, antioksidan dan kadang-kadang digunakan sebagai anti alergenik.

Harga Promosi Omega Guard dan Vita C

Kedua-dua Omega Guard dan Vita C boleh didapati bulan ini dengan:

Omega Guard beli 6 Percuma 1: RM864 dengan PERCUMA keahlian seumur hidup, PERCUMA pos dan bonus bernilai RM33.
Omega Guard 5% Diskaun untuk 2 botol: RM276

Vita C SR Beli 6 Percuma 1: RM588
Vita C SR 5% Diskaun untuk 2 botol: RM186

3. Vitalea For Kids

Dengan harga yang pada saya berbaloi, memang selalunya saya beli set ini (3 percuma 1) setiap 2 bulan. Harga 3 percuma 1 cuma RM353 sahaja.

4. Set Detox



Bersempena dengan kempen detox yang Shaklee telah lancarkan, Shaklee memperkenalkan Set Detox yang boleh dibeli daripada pengedar anda.

Set ini mengandungi:

Vivix
DTX Complex
Herblax
Peppermint Ginger
Alfalfa (L)

Set ini boleh didapati pada harga RM874.50 dengan PERCUMA keahlian seumur hidup, PERCUMA pos dan bonus dimasukkan ke dalam akaun anda bernilai RM33.


Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI, Saya perunding bertauliah anda
Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : umi.ahliyasah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading

4.4.16

Anak Gebu Hasil Konsisten ESP


Anak Gebu! Kesan konsisten ESP sejak mengandung 👍
-----------------------
Alhamdulillah, dengan izin Allah anak dan ibu sihat sepanjang proses mengandung sampai lahir
memang sangat berbeza pregnancy anda jika konsisten consume Shaklee

Shaklee memberi keperluan nutrisi lengkap untuk ibu mengandung; jadi jika dah lengkap, mestilah anak yang dikandung pun mendapat nutrisinya jua!

Sebab tu kesan pengambilan ESP Shaklee, bukan sahaja baik untuk mak, malah untuk anak dan protein sebagai asas pembinaan sel memberikan kesan sgt positif untuk kesihatan mak
dan anak

Tengoklah sendiri bezakan

Anda mengandung? Atau isteri anda mengandung?

Mai dapatkan ESP 👍

Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk membuat pesanan atas talian (online).

 ESP Shaklee



Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI, Saya perunding bertauliah anda
Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : umi.ahliyasah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading

3.4.16

Minum ESP, Kulit Baby Cerah


[MINUM ESP KULIT MAMA AND BABY BOTH MAKIN CERAH ❤❤]

Assalamualaikum semua dan Selamat Berhujung Minggu.

Sebelum nih Yana ada kongsi testimoni customer yang susu badan dah kering lebih kurang 3 bulan, lepas consume ESP alhamdulillah susu badan mula ada balik.

Selepas 2 minggu consume, dapat feedback best lagi 😘

☑️ Kulit dia semakin cerah
☑️ Baby menyusu lebih kenyang
☑️ Baby makin putihh

Yang bagusnya supplement nih dia bagi kita manfaat dari dalam. Kalau skin care kita dapat dari luaran jer kan? 😊

So bila mama-mama yang bf baby nih consume supplement, baby yang menyusu pun dapat lah sekali manfaatnya.

As a Mama, kita always nak berikan yang terbaik untuk baby kita right?

Bagi kami sendiri, kami pilih Shaklee sebagai supplement yang terbaik.

HALAL
SELAMAT
SEMULA JADI

Dan TERBAIK 👍

Nak cuba sendiri consume Shaklee dan nikmati effect yang best nih?

Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk membuat pesanan atas talian (online).


 ESP Shaklee


Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI, Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : umi.ahliyasah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading

2.4.16

Luka Czer Cepat Kecut dan Pudar

Best! Luka Czer kecut pudar

Sejak saya konsisten ESP dan Vitamin C, keloid czer saya semakin mengecut. Ini perubahan paling besar dari saya sejak konsisten dua benda ne. Saya memang tak sangka keloid czer yang selama ne orang cakap tak bole hilang melainkan dengan surgery dan suntikan bole kecut dan pudar hanya dengan konsisten ESp & Vitamin C. Selama ne asyik fokus mau kulit cantik dan putih. Rupanya yang tersembunyi lagi ohsem effect!

Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk membuat pesanan atas talian (online).


 ESP Shaklee


Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI, Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : umi.ahliyasah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading

1.4.16

Ambil ESP Ketika Hamil, Kulit Baby Cerah !


Feedback yang kami terima daripada customer kami yang consume ESP dari masa dia hamil sampai lah berpantang.

Alhamdulillah, muka tak lesu dan tak pucat selepas bersalin even tengah sakit lagi. Yang paling ketara sekali, kulit baby juga cerah 😊

So Mama mama yang tengah preggy atau bakal bakal Mama sekalian, sila lah start consume ESP daripada sekarang.

Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk membuat pesanan secara atas talian (online).


 ESP Shaklee


Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI, Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : umi.ahliyasah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading