0

Suami saya sudah berjaya! Ini testimoni SET SLIMMING shaklee yang berjaya turun 15kg dalam masa 4 bulan. EXCERCISE + HERBLAX + OMEGA GUARD + CINCH SHAKE. Senaman pun tidak setiap hari.. sebab otot kita akan wear and tear dan perlukan mase untuk pulih kembali..

Mari kita tengok macam mane supplement shaklee berjaya menurunkan berat badan suami saya. Ambil makanan sedikit tapi kerap.. biasanye suami jaha akan breakfast dengan CINCH shake.. lepas tu dia akan rase kenyang sampai waktu tengahari..

Makan nasi 1 senduk sahaja+sayur+ikan + buah lebih.
Lepas makan-omega guard 2 biji

Petang- lakukan senaman..kayuh basikal selama 1 jam..
Balik dari main basikal jaha buatkan cinch shake untuk dia.. untuk beri tenaga dan protien cinch yang mengandungi luecin bagus untuk pejalkan kembali otot yang lembik.

Makan malam.. no nasi! Sayur+ buah /cereal dan kurma.
Air masak minum lebih+1 biji omega guard.

Sebelum tidur suami makan herblax 3 biji untuk membuang lemak yang diikat oleh omega guard. Kempiskan perut dan mencuci usus dia..kulit pun bersih.. tiada lagi bau badan.

Yang penting nak "hug" pun best..rase pejal je otot! rase cam pelok tom cruise plak kan..hari ini sahaja sudah 4 set slimming dibooking.. lets product speak it self!

Produk yang diambil:
1. Herblax
2. Omega Guard
3. Cinch Shake

Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk membuat pesanan.

 Diet Kurus Shaklee



Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI, Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : umi.ahliyasah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top