0

Ade 2 effect yang raha dapat consume shaklee ni...actually 3 tau..First nak bagitahu lah ape effect raha dapat consume shaklee...

✔Kulit muka bertambah baik..parut jerawat makin pudar..jerawat macam nak tak nak je keluar
✔Nampak tak perubahan structure muka raha...
Masa hamil hamil da kecut..lepas bersalin lagi kecut...yang sebelum hamil pulak kemain lah CHUBBY...
✔Effect yang ketiga...raha dapat bekalkan susu untuk baby umar...masih sehingga hari ni walaupun bersalin ceasar...alhamdulillah..Al kisahnya...masa kulit muka teruk begini...raha banyak try an error dengan shaklee product sahaja...TIDAK UBAH ke product lain...raha consume each product shaklee 2 ke 3 bulan...

Kite tengok ape raha consume yang pertama untuk kulit muka sebelum hamil:
✔Vit E FAIL
✔Gla complex FAIL
✔Caratomax FAIL
✔Collagen FAIL sebab raha lupe raha allergic dengan seafood..so salah sendiri..
✔Alfalfa FAIL
✔Omega FAIL jugak..

Semua jadi tau sebelum hamil ni...tak fed up pun...then dapat tahu diri ni hamil...tapi sebelum hamil dah start consume VIT C SR..masa ni vit c SR ni baru keluar setelah sekian lama takde stock..Jadi masa hamil ni..maintain dengan VIT C SR + ZINC + VITALEA + MEALSHAKE + OSTEMATRIX...ni hari2 raha consume masa hamil..KONSISTEN...

Macam B complex+ESP+OMEGA ni..kadang2 je consume...2 atau 3 kali seminggu...So hasilnya..alhamdulillah..nampak perubahan ketika hamil..jerawat makin pudar..dan makin kurus pulak ketika hamil...memang kalau tengok raha..orang kata tak macam hamil..berat raha memang tak naik banyak..hanya 3.5kg sahaja berat raha naik ketika hamil baby umar...

Cukup 7 bulan..raha tambah 1 lagi vit dalam koleksi ketika hamil..VIVIX...Dan hasilnya selepas bersalin..macam dalam gambar tuelah...

Waktu berpantang..pun raha still maintain dengan VIT C SR + ZINC + VITALEA + MEALSHAKE + OSTEMATRIX + VIVIX sahaja..but selepas habis pantang raha hanya consume VIVIX + OSTEMATRIX +ZINC..

Gambar selepas hamil tu di tangkap pada 24 august 2014...tengah busy dengan open house rumah sendiri..Hasil lepas bersalin..kulit muka lebih segar dan makin kecut...ni raha belum consume lagi set slimming shaklee..nanti raha share gambar raha yang terkini tanpa consume set slimming shaklee...

Alhamdulillah..dengan adenya product shaklee..raha dapat sihat..raha dapat bekalkan susu yang berzat pada baby umar...raha dapat manage life dengan 4 kids di rumah

Produk yang diambil:
1. Vita C
2. Zinc
3. Vitalea
4. Mealshake
5. Ostematrix
6. Vivix


Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI, Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059 Instagram : kulit_cantik_sihat_semulajadi
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top