0

ESP ni selain untuk KULIT CANTIK dan untuk mereka yang nak MAINTAIN BADAN, salah satu manfaat dia adalah sebagai PENAMBAH TENAGA SEGERA.

Yang selalu cepat letih, penat, lesu, mengantuk dan tak bermaya tu, sila lah consume ESP ni setiap pagi inshaaAllah kekal bertenaga sampai ke malam.

Best kan? Dengan hanya 1 supplement tapi khasiat dan manfaat yang you dapat berganda ganda ❤❤

Kalini kami share sekali 2 feedback sekaligus daripada customer yang mengakui manfaat ESP sebagai ENERGY BOOSTER 💪💪

"Dulu selalu letih je hari hari.. Lepas ambil ESP, sampai malam pun bertenaga lagi.."

"Sejak ambil ESP nih badan tak mudah rasa letih. Kalau dulu balik kerja selalu rasa flat..

Lagi satu, selalu rasa kenyang je.." (kredit Lyana)

Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk membuat belian secara atas talian (online).


 ESP Shaklee


Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI, Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : umi.ahliyasah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top