2

Saya nak share, puteri si cilik ini semasa umur dua bulan jadi ruam & dah jadi kulit tebal dikawasan ruam kat sisi muka.. Saya perasan si anak ini cuaca panas, even dlm rumah pon, akan jadi merahh kwsan ruam tu.

Mak mana tak risauuu..try sapu minyak, rupanya kulit x tahan minyak. Lagi naik bintik-bintik merah @ rashes. Beli bedak ruam, sapu losyen & macam2 lagi,.hilang juga ya.. But, still naik 'ruam-ruam' bila dia nangis, panas, dan xhilang sepenuhnya.. Masih tebal kulit stengah tempat dimuka. Sisi atas pipi kanan kiri frown emoticon

Lastly, baru terfikir nak mencuba HERBAL BLEND CREAM. Terus contact SID berdekatan yg ready stock. I pick up. Malam itu jugak, sapu & esoknya sapu juga.. Sehari sekali, sapu nipis..

Tup tup... Alhamdulillah. Dengan izin Allah! Ruam-ruam tu hilang.. Selang dua hari ada baki2 ruam sikit2... Saya sapu utk 3rd time. Setelah sebulan bergelut nak hilangkan ruam muka anak.

Finally, recover sepenuhnya.. Syukur sangat. Kulit anak skg dah licin..happy! Bukan sy je yg happy, encik suami lebih gembira bila tgk muka anak tiada lgi merah2 mcm dulu. Setiap malam, pagi petang, tido msti check muka anak ada x lagi merah2 tu..haha.

Terima kasih Allah menemukan HB cream yg bebas PARABEN! Kini ia terbukti pada saya.

Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik button di bawah untuk membuat pesanan.

 Krim Herbal Blend

Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI, Saya perunding bertauliah anda
Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059 Instagram : kulit_cantik_sihat_semulajadi
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

  1. Ternyata mudah sekali ya untuk mengobatinya..hee

    BalasPadam
  2. OWH BAYAK BETUL KHASIAT DAN KEBAIKAN PRODUCT
    SHAKLEE.. THANK FOR SHARE

    BalasPadam

 
Top