0

Apakah Offer Istimewa Shaklee pada bulan Februari 2016 ni ye? Sebenarnya ada 8 jenis offer yang Shaklee buat Februari 2016 ni. Banyak kan, hehe. Antara offer Shaklee Februari 2016 ni

Nutriferon Beli 6 Percuma 1
Nutriferon Beli 2 Diskaun 5%
Zinc complex Beli 3 Percuma 1
Vitalea for children Beli 3 Percuma 1

Set kesihatan YES masih diteruskan iaitu
Set Kehamilan Diskaun 5%
Set Berpantang @ Ibu Menyusu diskaun 5%
Set healthy Fitness Diskaun 5%
Set health Young (2 botol Vivix Diskaun 5%)

NutriFeron merupakan satu-satunya pemakanan tambahan di U.S. yang dicipta oleh penemu interferon yang boleh menambahkan penghasilan interferon di dalam badan secara semulajadi.


Nutriferon ni umpama first aid kat rumah.. kene standby. ..letak kat rumah.. or dlm handbag or bwk travel ke mana2.. Bukan kena mkn hari2.. tapi ingat ya.. sistem imuniti perlu dibina dari awal... Jadi jika rasa mcm nak demam or sakit2, sila telan sepeket nutriferon ni... jika tidak..simpan satu dua peket di dlm beg anda...

PERBEZAAN ZINC COMPLEX SHAKLEE


Ia dirumus dengan zinc glikonat yang mempunyai bio yang tinggi di dalam bes alfalfa dan barli panggang.

Formula Zinc Complex Shaklee berasaskan sayur-sayuran.

KANDUNGAN ZINC COMPLEX SHAKLEE

Zinc Complex Shaklee mengandungi 120mg calcium dan 15mg Zinc, menepati 100% nilai harian bagi zinc

SIAPA PERLUKAN VITALEA KIDS DAN BEST KE?


Hanya 2 biji sahaja vitalea kids dalam sehari buat si kecil kita…ia mampu mencukupkan nutrisi dalam badan anak. Rasanya anggur. Masam manis



Gambar kat atas ni adalah nutrisi yang ada di dalam Vitalea Kids. Yang secara jujurnya saya sebagai ibu pon tak mampu nak berikan pada anak-anak dengan dos sayur, buahan ni setiap hari dengan dos yang cukup. Tapi kini, ia memudahkan kerja saya dengan hadirnya vitalea kids ni




Nak menikmati discount 20-30% harga produk? Semestinya boleh. Dengan register ahli Shaklee. Hanya RM 79.00 pendaftaran sekali untuk seumur hidup
 Daftar Ahli Shaklee
Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI, Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059 Instagram : kulit_cantik_sihat_semulajadi
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top