0

Kejadian ni baru sangat jadi, seminggu yang lepas. Kisah anak dara saya yang lasak. Ntah macam mana dia boleh terjatuh tersagat screw kat Taman Warisan, Putrajaya semasa kami nak dinner. Nasib dah habis makan, meraung-raung sakit sampai satu taman warisan tu pandang kami. Maka, baliklah rumah. Papanya cakap jom terus ke emergency sebab risau screw tu kan. Risau anaknya patah riuk kat dalam ke apa ke.

Sebagai ibu yang cool, Saya cakap, balik rumah dulu. Bersihkan luka tu dulu n sapu ubat then pantau la, kalau takda apa-apa yang teruk, takyah la g emergency, buang masa tunggu lama. Papanya panik sangat.

So dah balik rumah, mandikan dia, bersihkan luka tu pastu terus sapu Herbal Blend Cream , Zara dah stop nangis, maybe sebab krim tu bila kita sapu dia akan rasa cool macam mint je. So kuranglah rasa sakit tu.

So far, memang tiada kecederaan serius. Setiap masa sapu krim magic tu. Asal macam dah kering je, saya sapukan. Zara pun dah pandai, kot dia rasa cam pedih2 sket, dia mintakla saya sapukan kat luka dia tu.

Allhamdulillah sehari selepas, luka dah mengering. Zara takda rasa pedih-pedih dah. Dia sendiri cakap hari-hari, mama, kakak dah tak rasa sakit pun mama.

Ibu mana yang tak happy dan lega bila anak dah tak rasa sakit. Pendek kata memang magic sangatlah krim ni. Satu rumah wajib ada satu. saya kat rumah ada, dalam handbag pun ada. Malang tu tidak berbau kan. Lagipun, compare to minyak gamat ke ape ke, agak susah jugak nak bawak ke mana-mana, mesti tumpah berminyak dalam handbag kan. Herbal Blend Cream sangat user friendly.

Lastly, Krim Herbal Blend, Krim Serbaguna, Tak Rugi Membelinya!

Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk membuat pesanan.

 Krim Herbal Blend




Nak menikmati discount 20-30% harga produk? Semestinya boleh. Dengan register ahli Shaklee. Hanya RM 79.00 pendaftaran sekali untuk seumur hidup
 Daftar Ahli Shaklee
Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI, Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059 Instagram : kulit_cantik_sihat_semulajadi
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top