0

Setiap pagi, saya akan pastikan malam sebelum sarapan, saya rendam 2-3 biji kurma dalam segelas fresh milk.

Buang biji kurma tu dulu, takyah blend kurma tu pun takpe, terus rendam je dalam gelas tu. Pastu letak dalam fridge.

Esok pagi waktu sarapan, saya terus kisar bancuhan tadi add on ESP protwin soya 3sudu + almond nut 1sudu
Memang sedapppp sangat.

Khasiatnya? Untuk cantik, sihat, segar bertenaga sepanjang hari walaupun menyusu badan.

Kalau korang tak minum susu, gantikan susu tu dengan plain water je pun okay. Add on sedikit madu untuk manis semulajadi. Kacang badam tu pun optional je, takde pun takpe, tapi kalau ada laaaaagi best.

ESP tu pulak adalah serbuk protein, yang tu bantu ibu menyusu kenyang berpanjangan. InshaAllah

Resepi ni juga boleh diambil ketika bersahur, inshaAllah akan kenyang dan bertenaga je badan


Protein soya ESP boleh membantu ibu-ibu menyusu dari segi

👉meningkatkan tenaga
👉membantu mempercepatkan
penyembuhan
👉memekatkan susu – bayi kenyang lebih cepat
👉membanyakkan susu
👉membantu pertumbuhan bayi
👉kulit bayi lebih sihat dan gebu
👉ibu dapat menguruskan badan
dan banyak lagi manfaat kepada ibu


Nak cuba ESP?


Hubungi saya untuk dapatkan ESP protein soya anda

Saya perunding bertauliah anda

Umi Nazrah
Pengedar Sah Shaklee
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : kulit_cantik_sihat_shaklee
PM kami di
www.facebook.com/messages/cantiksss

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.


Catat Ulasan

 
Top